Senast Elden Ring: Shadow Of The Erdtree uppdatering bör göra din resa lite lättare.

Den enda Elden Ring-expansionen vi får, Shadow of the Erdtree, lanserades förra veckan och tusentals tarnished gick till skuggriket för att ta sig an dussintals nya fiender, bossar och mer. Nu, bara några dagar senare, har utvecklaren From Software släppt en ny patch för spelet som borde göra Shadow of the Erdtree lite lättare.

Nu live, Kalibreringsuppdatering 1.12.2 riktar sig mot skalan för attacken och skademinimeringen som ges till spelarna med varje uppgradering av Shadow Realm Blessing. Här är vad som har ändrats:

– Attacken och skademinimeringen har ökats för den första halvan av den maximala mängden Blessing-förbättringar, och den andra halvan kommer nu att vara mer gradvis.
– Attacken och skademinimeringen som ges av den sista nivån av Blessing-förbättringar har något ökats.

Denna patch bör tillämpas automatiskt som alla andra Elden Ring-uppdateringar men om den inte gör det – så läs “Kalibreringsversionen” längst ner till höger säger “1.12.2” om den har – välj “LOGGA IN” och det kommer att tillämpa den senaste versionen av spelet.

Det enda andra som denna uppdatering innehåller är information från From Software om en bekräftad bugg där raytracing-inställningarna för Shadow of the Erdtree automatiskt aktiveras (om du tidigare har laddat spardata från tidigare spelversioner), vilket orsakar bildfrekvensproblem för vissa spelare. Om du stöter på dessa problem, kontrollera om du har raytracing på eller av i spelets systemgrafikinställningar.

Denna patch kommer efter en som slog spelet förra veckan, vilket lade till nya frisyrer, lagerfunktioner, balansjusteringar och mer till Elden Ring inför Shadow of the Erdtrees lansering.

För mer om spelet, läs Game Informers Elden Ring: Shadow of the Erdtree recension, och kolla sedan in denna intervju där From Softwares Hidetaka Miyazaki diskuterar sitt tillvägagångssätt till svårigheter i spel.

Vad tycker du om denna uppdatering? Berätta gärna i kommentarerna nedan!

Den senaste uppdateringen av Elden Ring: Shadow of the Erdtree ska göra din resa lite lättare. Den nya kalibreringsuppdateringen 1.12.2 fokuserar främst på att justera skalan för attacken och skademinimeringen som spelarna får genom Shadow Realm Blessing. Förändringen innebär att attacken och skademinimeringen ökas för den första halvan av Blessing-förbättringar, medan den andra halvan kommer att vara mer gradvis. Dessutom har attacken och skademinimeringen som ges av den sista nivån av Blessing-förbättringar också ökats något.

Det är viktigt att notera att denna uppdatering inte bara justerar Blessing-effekterna, utan även åtgärdar en bekräftad bugg gällande raytracing-inställningarna för Shadow of the Erdtree. Om du tidigare har laddat spardata från tidigare spelversioner kan raytracing-inställningarna automatiskt aktiveras och skapa bildfrekvensproblem för vissa spelare. För att lösa detta problem bör du kontrollera om raytracing är på eller av i spelets systemgrafikinställningar.

Denna senaste patch kommer som en fortsättning av föregående uppdatering, som införde nya frisyrer, lagerfunktioner, balansjusteringar och mer till Elden Ring inför lanseringen av Shadow of the Erdtree. För mer detaljerad information om spelet och uppdateringar kan du läsa recensionen av Elden Ring: Shadow of the Erdtree på Game Informer samt ta del av en intervju där From Softwares Hidetaka Miyazaki diskuterar sitt tillvägagångssätt till svårigheter i spel. Vad tycker du om denna senaste uppdatering? Dela gärna dina åsikter i kommentarerna nedan!

Vi använder oss av kakor för att se till att du får den bästa upplevelsen på Game Network 

Scroll to Top