Deadrop Studio avskedar medgrundaren Dr. Disrespect

Dr. Disrespect Twitch Anklagelser Deadrop Studio Midnight Society Avskedar Honom

Uppdatering: Guy Beahm, även känd som Dr. Disrespect, har släppt ett uttalande via X (tidigare Twitter). I uttalandet erkänner Beahm att han skickade “twitch [sic] whisper-meddelanden med en minderårig individ tillbaka år 2017” men förnekar någon olaglighet eller “verkliga avsikter” bakom meddelandena. Du kan se Beahms fulla X-inlägg nedan.

Ytterligare, Midnight Society studiochef Robert Bowling postade följande meddelande på sitt X-konto strax efter Beahms uttalande:

Ursprunglig historia från den 25 juni 2024 kl 7:36 a.m. CT:

Deadrop studio Midnight Society har avslutat sitt samarbete med medgrundaren och streamern Guy Beahm, även känd som Dr. Disrespect. De gjorde detta efter att ha granskat anklagelser mot Beahm som dök upp under helgen angående hans 2020 Twitch-förbud.

På fredagen den 21 juni twittrade den tidigare Twitch-kontodirektören för strategiska partnerskap, Cody Conners, “Han [syftande på Beahm] blev bannad för att han blev påkommen med sexting med en minderårig i den då befintliga Twitch Whispers-produkten. Han försökte träffa henne på TwitchCon. Makterna som finns kunde läsa i ren text. Fallet avslutat, gänget.” Conner svarade på sitt eget inlägg på X (tidigare Twitter) och sa, “Ingen gjorde fel beslut, f*** honom och hans grabbar.”

Även om Conners inte nämnde Beahm vid namn, som tidigare blivit bannad från E3 och avstängd på Twitch efter att ha livestreamat från en offentlig toalett år 2019, var det tydligt att han syftade på streamern. Beahm svarade till och med från sitt Dr. Disrespect-konto och sa att han vet att det är ett “hett ämne” men att det “har lösts, inget felaktigt erkändes och de betalade ut hela kontraktet.” Han twittrade separat, “Lyssna, jag är naturligtvis bunden av rättsliga förpliktelser från uppgörelsen med Twitch, men jag måste säga vad jag kan säga eftersom det är f***ing internet. Jag gjorde ingenting fel, allt har granskats och lösts, inget olagligt, inget felaktigt hittades, och jag blev betald.”

Tillbaka år 2020, när Beahm plötsligt blev bannad den 26 juni, delade Twitch lite om skälen bakom beslutet. De släppte följande uttalande, “I enlighet med vår process vidtar vi lämpliga åtgärder när vi har bevis på att en streamer har agerat i strid mot våra riktlinjer för gemenskapen eller användarvillkor. Dessa gäller för alla streamers oavsett status eller framträdande i gemenskapen.” Detta förbud inträffade strax efter att Beahm skrivit på med Twitch (igen) för uppenbarligen en åttasiffrig summa, som rapporterades av The Washington Post.

Efter detta förbud berättade Beahm för The Washington Post veckor senare att han fortfarande inte visste varför Twitch “effektivt ogiltigförklarade hans kontrakt” med förbudet. Ett år efter förbudet stämde Beahm Twitch och ungefär ett år efter det – så ungefär två år efter förbudet – kom han och Twitch överens. Vid den tiden postade Beahm en bild den 10 mars 2022 med ett papper han hade skrivit under som läste, “Jag har löst min rättsliga tvist med Twitch. Ingen part erkänner något felaktigt.”

Under denna händelseföljd startade Beahm också ett nytt triple-A studio med veteraner inom Call of Duty och Halo-spelutveckling kallat Midnight Society. Efter Conners avslöjande om Beahm på fredagen antog Midnight Society tydligen hans oskuld men började prata med inblandade parter. Efter att ha gjort det beslutade de att avsluta sitt samarbete med Beahm. Här är studions fullständiga uttalande i ärendet:

“På fredagskvällen blev vi medvetna om en anklagelse mot en av våra medgrundare Guy Beahm, också känd som Dr. Disrespect. Vi antog hans oskuld och började prata med involverade parter. Och för att upprätthålla våra principer och standarder som studio och individer var vi tvungna att agera.

“Av denna anledning avslutar vi omedelbart vårt samarbete med Guy Beahm.

“Även om dessa fakta är svåra att höra och ännu svårare att acceptera, är det vår plikt att agera med värdighet för alla inblandade, speciellt med femtiofem utvecklare och familjer som vi har anställt tillsammans med vår spelarcommunity.”

Även om Midnight Society inte säger något alltför specifikt, granskade de situationen efter Conners avslöjande, pratade med involverade parter, och beslutade då (efter att tidigare antagit Beahms oskuld) att avsluta sitt samarbete med streamern.

Trots att Beahm inte har erkänt situationen med Midnight Society, tror människor som tittade på Dr. Disrespect-strömmen när studion postade sitt uttalande att de kan se ögonblicket han ser nyheterna live på sändning. Här är en klipp från Kotaku reportern Ethan Gach:

Med tanke på att Beahms Twitch-förbud löstes i domstolen med den Amazon-ägda streamingtjänsten finns det en god chans att vi inte kommer att få reda på mer om situationen eftersom det troligen finns juridiska skyldigheter som hindrar båda parter från att dela ytterligare detaljer.

Uppdateringen från Deadrop Studio meddelar att de har avslutat sitt samarbete med medgrundaren och streamern Guy Beahm, mer känd som Dr. Disrespect. Detta beslut fattades efter att anklagelser mot Beahm uppkom angående hans Twitch-förbud från 2020. Enligt en tweet från Cody Conners, tidigare direktör för strategiska partnerskap på Twitch, försökte Beahm träffa en minderårig flicka och skickade olämpliga meddelanden via Twitch Whisper. Detta ledde till att Deadrop Studio avslutade samarbetet med streamern.

Dr. Disrespect har släppt ett uttalande där han erkänner att han skickade meddelanden till en minderårig individ år 2017, men förnekar någon olaglighet bakom handlingarna. Efter att Cody Conners avslöjade dessa anklagelser på Twitter, valde Midnight Society, Beahms studio, att avsluta samarbetet med honom. Trots att Midnight Society först försvarade Beahm, kom de fram till beslutet att avsluta samarbetet efter att ha granskat situationen.

Även om Beahm själv inte har kommenterat situationen med Midnight Society, har han tidigare varit inblandad i kontroverser som ledde till att han blev bannad från Twitch. Det är osannolikt att ytterligare detaljer kommer att avslöjas på grund av eventuella juridiska skyldigheter mellan Beahm och Twitch. Samtidigt har beslutet från Deadrop Studio att avsluta samarbetet med Dr. Disrespect skapat stor uppmärksamhet och diskussion inom gaming-communityt.

Related Articles

Vi använder oss av kakor för att se till att du får den bästa upplevelsen på Game Network 

Scroll to Top