Devolver Digital antyder nytt avslöjande från Hyper Light Drifter, Solar Ash Studio.

Devolver Digital har släppt en intressant teaser för vad som verkar vara ett nytt projekt av Heart Machine, utvecklaren bakom Solar Ash och Hyper Light Drifter. Avslöjandet marknadsförs för den 7 juni, dagen för Devolver Direct-showen.

Heart Machine arbetar för närvarande med Hyper Light Breaker, ett 3D tredjepersons co-op actionspel som är den andliga uppföljaren till Hyper Light Drifter. Gearbox publicerar det spelet, vilket bekräftar att Devolvers teaser är för något annat. Baserat på denna korta klipp är det svårt att bedöma spelets natur. Det visar en stadssiluett vid solnedgången med en silhuett av en figur, scenen prydd med Heart Machines logotyp. Men med tanke på studions imponerande arv ser vi fram emot och överraskas över att se en ny titel så snart.

Devolver Direct sänds den 7 juni kl. 05.00 PT/kl. 08.00 ET. Du kan följa med de andra sommarens evenemang med vår uppdaterade schemaläggning av händelser. För mer information om Heart Machine, kolla in vår förlängda förhandsvisning av Hyper Light Breaker och våra recensioner av Solar Ash och Hyper Light Drifter.

Devolver Digital har överraskat fans med en spännande teaser för ett nytt projekt från Heart Machine, skaparna bakom framgångsrika titlar som Solar Ash och Hyper Light Drifter. Teasern har satt ryktena i gång inför den kommande Devolver Direct-showen som är planerad att äga rum den 7 juni. Trots att Heart Machine för närvarande fokuserar på sitt kommande spel Hyper Light Breaker i samarbete med Gearbox, bekräftar Devolvers teaser att det finns något annat spännande på gång.

Den korta teasern visar en vacker stadssiluett mot en solnedgång med siluetten av en figur i förgrunden och Heart Machines logotyp synlig i bakgrunden. Med tanke på studions tidigare succéer är det svårt att inte bli entusiastisk inför den kommande avslöjandet. Fans av Heart Machines tidigare arbete kan förvänta sig något innovativt och fantasifullt, och förhoppningsvis kommer den nya titeln att leva upp till förväntningarna.

Devolver Direct kommer att sändas den 7 juni och fans av Heart Machine och Devolver Digital bör hålla ögonen öppna för detta spännande avslöjande. Med tidigare titlar som Solar Ash och Hyper Light Drifter i bagaget, kan vi förvänta oss något unikt och fängslande från Heart Machine i deras kommande projekt. För de som är nyfikna på vad som väntar kan de kolla in vår förlängda förhandsvisning av Hyper Light Breaker och recensioner av tidigare spel för att få en hint om vad som är att vänta.

Related Articles

Vi använder oss av kakor för att se till att du får den bästa upplevelsen på Game Network 

Scroll to Top