Live-Action Serie av “Like A Dragon: Yakuza” kommer till Amazon Prime Video i oktober

Amazon har tillkännagett Like a Dragon: Yakuza, en TV-serie i live-action som är en anpassning av Ryu Ga Gotoku Studios och Sega’s långvariga Like a Dragon (tidigare Yakuza) -serie. Det kommer att vara en historia centrerad kring seriens huvudkaraktär Kazuma Kiryu och kommer att följa hans liv år 1995 och 2005 över sex avsnitt.

De tre första avsnitten släpps den 25 oktober och de tre sista avsnitten kommer på Amazon Prime Video den 1 november, enligt Variety kommer serien att vara textad och dubbad på 30 språk.

Handlingen för serien beskriver den som en berättelse som utspelas i två tidsperioder – 1995 och 2005 – och följer livet, barndomsvänskaperna och följderna av besluten från Kazuma Kiryu, en Yakuza-krigare med en stark känsla av rättvisa, plikt och mänsklighet. Regisserar serien tillsammans med Take Masaharu (100 Yen Love) är Takimoto Kengo (Kamen Rider), och huvudrollen som Kazuma Kiryu spelas av Takeuchi Ryoma.

Variety rapporterar att serien kommer att “skildra livet hos stridslystna men passionerade gangstrar och människor som bor i ett stort underhållningsdistrikt, Kamurochō, en fiktiv stadsdel modellerad efter det våldsamma Shinjuku-området Kabukichō, som fungerar som bakgrund till spelet.” Amazon säger att serien “visar upp det moderna Japan och de dramatiska berättelserna om dessa intensiva karaktärer, som den legendariska Kazuma Kiryu, som spelen tidigare inte har kunnat utforska.”

Like a Dragon: Yakuza kommer att finnas tillgänglig på Amazon Prime Video från den 25 oktober till den 1 november i år. Nyheten om denna serie följer släppet av Like a Dragon: Infinite Wealth, den åttonde huvudtiteln i spelserien, tillbaka i januari.

Amazon har tillkännagett att en live-action TV-serie baserad på Ryu Ga Gotoku Studios och Sega’s populära spelserie Like a Dragon, tidigare känd som Yakuza, kommer att släppas på Amazon Prime Video i oktober. Serien kommer att fokusera på huvudkaraktären Kazuma Kiryu och utforska hans liv under åren 1995 och 2005 över sex avsnitt.

De tre första avsnitten av Like a Dragon: Yakuza kommer att släppas den 25 oktober, medan de tre sista avsnitten kommer att finnas tillgängliga på Amazon Prime Video den 1 november. Enligt Variety kommer serien att vara textad och dubbad på 30 olika språk för att nå en internationell publik.

Handlingen i serien kommer att utforska Kazuma Kiryus liv som en Yakuza-krigare och följa hans barndomsvänskap, beslut och konsekvenser. Regisserad av Takimoto Kengo och med huvudrollen som Kazuma Kiryu spelad av Takeuchi Ryoma, kommer serien att ge tittarna en inblick i det våldsamma men fascinerande underhållningsdistriktet Kamurochō, baserat på det verkliga Kabukichō i Shinjuku.

Like a Dragon: Yakuza blir tillgänglig på Amazon Prime Video från den 25 oktober till den 1 november. Efter framgången med spelet Like a Dragon: Infinite Wealth, släppt i januari, är det spännande att se hur denna tv-serie kommer att utforska och utöka berättelsen om Kazuma Kiryu och den fängslande världen i Yakuza-serien.

Vi använder oss av kakor för att se till att du får den bästa upplevelsen på Game Network 

Scroll to Top