Neil Druckmann: Fler singelprojekt på gång

Naughty Dog kommer inte att vara The Last of Us-studion för evigt, enligt studions president Neil Druckmann. Han berättade för LA Times detta i en ny intervju, där han också sa att studion har flera singleplayer-projekt under utveckling, enligt VideoGamesChronicle.

“Jag lovar er, vi kommer inte att vara The Last of Us-studion för evigt”, sa Druckmann och avslöjade att teamet arbetar med “flera singleplayer-projekt”. Han fortsatte och tillade, “Vi skapar upplevelser som är förankrade i berättelse och karaktärer, särskilt relationer. Berättelserna har en viss filosofisk kärna som allting kommer att kretsa kring och närsmaka.”

Någon annanstans i intervjun berättade Druckmann för LA Times att han kom på idén om en man och en flicka som korsar en postapokalyptisk landskap – premissen för The Last of Us – på college. Han planerade att en dag få ut den historien ur sitt huvud som en serieroman. Trots att han fick jobb på Naughty Dog, nämnde han aldrig denna historia för studion, enligt LA Times.

Denna intervju följer Druckmanns nyliga intervju med PlayStation, vilket resulterade i ett offentligt tillbakadragande av intervjun av Druckmann, där han hävdade att han var kraftigt felciterad, och PlayStation tog slutligen bort intervjun helt.

Ryktet om flera singleplayer-projekt under utveckling på Naughty Dog följer nyheter från förra december där Naughty Dog ställde in sitt live-tjänstmultiplayerprojekt The Last of Us efter års utveckling.

För mer, läs Game Informers recension av The Last of Us och sedan läs vår recension av The Last of Us Part II. Efter det kan du läsa våra intryck av Naughty Dogs remake av The Last of Us.

[Viktiga källor: LA Times via VideoGamesChronicle]

Vad hoppas du att Naughty Dogs nästa spel blir? Låt oss veta i kommentarerna nedan!

Neil Druckmann, presidenten för Naughty Dog, avslöjade i en ny intervju med LA Times att studion inte kommer att vara “The Last of Us-studion för evigt”. Han berättade att teamet för närvarande arbetar med flera singleplayer-projekt som fokuserar på berättelse och karaktärer. Druckmann betonar vikten av relationer och en filosofisk kärna i sina berättelser, vilket kommer att vara centrala teman i kommande spel.

I intervjun avslöjade Druckmann även att idén till The Last of Us, en postapokalyptisk historia om en man och en flicka, kom till honom redan under sina collegeår. Trots att han aldrig nämnde detta koncept för Naughty Dog när han började arbeta där, visade det sig vara grundstenen för det prisbelönta spelet The Last of Us. Druckmanns karriär på Naughty Dog har präglats av hans förmåga att skapa starka berättelser och karaktärer som berör spelare över hela världen.

Kontroversen kring Druckmanns senaste intervju med PlayStation, där han återkallade vissa påståenden som han menade var felciterade, har inte skuggat höga förväntningar på Naughty Dogs framtida projekt. Med flera singleplayer-spel under utveckling och uppskattade titlar som The Last of Us och dess uppföljare redan på sin meritlista, ser framtiden ljus ut för den framstående spelstudion. Spelare och fans kan förvänta sig fortsatta innovativa och gripande upplevelser från Naughty Dog i framtiden.

Vi använder oss av kakor för att se till att du får den bästa upplevelsen på Game Network 

Scroll to Top