Geoff Keighley varnar för Kingdom Hearts IV

Årets Summer Game Fest-showcase sker denna vecka, på fredag den 7 juni kl. 14.00 PT/17.00 ET, och med över 55 studios och förläggare som ska vara med på evenemanget (inklusive Play Days den här helgen) i år, har fans spekulerat i vad de kan förvänta sig att se. Det inkluderar Kingdom Hearts-fans, som har hoppats på att få se något relaterat till Kingdom Hearts IV på SGF i år, med tanke på att det har gått över två år sedan dess avslöjande.

Men SGF-värden och skapare Geoff Keighley tycker att Kingdom Hearts-fans bör sänka sina förväntningar inför showen.

“Människor fortsätter att fråga om Kingdom Hearts, jag vet inte varför”, säger Keighley under en nylig stream där han svarade på frågor om SGF. “Jag tror det beror på att vi gjorde [Final Fantasy VII Rebirth] förra året eller något sådant. Men ja, folk bygger upp sig själva för misslyckande men ni kan fortsätta hoppas.”

Här är också en klipp på det:

😭 pic.twitter.com/CPoIy0zrOh
— xenosaga (@xenosaga7) June 3, 2024

Nu, Keighley kan spela ovetande, särskilt med “men ni kan fortsätta hoppas”-delen i slutet, men det är mer troligt att han försöker snällt låta Kingdom Hearts-fans veta att om de förväntar sig att se Kingdom Hearts IV under SGF, kan de bli besvikna.

Under tiden, se Kingdom Hearts IV avslöjande trailer, och läs sedan Game Informers exklusiva intervju med Tetsuya Nomura om Kingdom Hearts IV, seriens framtid med Final Fantasy, och mer.

Tror du att vi kommer höra om Kingdom Hearts IV den kommande helgen? Låt oss veta i kommentarerna nedan!

Geoff Keighley säger att människor sätter sig själva upp för misslyckande när de frågar om Kingdom Hearts IV under Summer Game Fest. Med evenemanget som äger rum denna vecka har fans spekulerat i vad de kan förvänta sig att se, inklusive nyheter om Kingdom Hearts IV. Dock verkar det som att Keighley försöker dämpa förväntningarna för fansen genom att antyda att det inte är troligt att det kommer att visas något relaterat till spelet under showen.

Även om Keighley verkar spela oskyldig och uppmanar fansen att fortsätta att hoppas, är det tydligt att han försöker förmedla att det är bäst att inte förvänta sig för mycket när det gäller Kingdom Hearts IV under Summer Game Fest. Fans av serien kan bli besvikna om de förhoppningsfullt väntar på nyheter om det kommande spelet.

Med tanke på att det har gått över två år sedan Kingdom Hearts IV avslöjades, är förväntningarna höga hos fansen. Men enligt Keighley kan det vara klokt att sänka förväntningarna och inte “bygga upp sig själva för misslyckande”. Det återstår att se om spelet kommer att avslöjas under Summer Game Fest eller om fansen kommer att behöva vänta längre på nyheter om Kingdom Hearts IV.

Related Articles

Vi använder oss av kakor för att se till att du får den bästa upplevelsen på Game Network 

Scroll to Top