Lyft ett Keyblade för Hikaru Utadas engelska nyinspelning av Kingdom Hearts ‘Simple And Clean’

Precis efter nyheten att Kingdom Hearts-serien kommer till Steam nästa månad har artisten Hikaru Utada släppt den engelska ominspelningen av seriens hitlåt, “Simple and Clean”.

Denna nya version av vad som kan anses vara Kingdom Hearts defacto-temalåt är en del av Utadas största hits album, Science Fiction, som släpptes förra månaden och innehåller flera omspelningar av deras hitlåtar. Förra månaden släppte Utada även den omspelade versionen av “Hikaru”, den japanska versionen av “Simple and Clean”.

För mer information om vad som komma skall för Kingdom Hearts-serien, kolla in revealtrailern för Kingdom Hearts IV och vår intervju med seriens skapare Tetsuya Nomura om spelet.

Efter att ha upptäckt att Kingdom Hearts-serien kommer att släppas på Steam nästa månad, har fansen blivit glada över den senaste nyheten att artisten Hikaru Utada har släppt en engelsk ominspelning av seriens ikoniska låt “Simple and Clean”. Denna nya version är en del av Utadas album Science Fiction, som släpptes förra månaden och innehåller flera omspelningar av deras mest populära låtar. Utada släppte också en omspelad version av den japanska låten “Hikaru” tidigare samma månad, vilket har gett fansen ännu mer att se fram emot.

Med den nya engelska versionen av “Simple and Clean” kan fansen njuta av en fräsch tolkning av en låt som har kommit att representera Kingdom Hearts-serien i många år. Utadas unika röst och musikaliska talang ger låten en ny känsla och energi, vilket gör den till ett måste för alla Kingdom Hearts-fans att lyssna på. Med albumet Science Fiction visar Utada på sitt mångsidiga musikaliska register och förmåga att skapa tidlösa låtar som når ut till en bred publik.

För de som är ivriga att få veta mer om vad som kommer härnäst för Kingdom Hearts-serien, rekommenderas att kolla in revealtrailern för Kingdom Hearts IV och läsa intervjun med seriens skapare Tetsuya Nomura om det kommande spelet. Med spänning och förväntan inför framtiden av serien, är det tydligt att Kingdom Hearts-fansen kommer att ha mycket att se fram emot de kommande månaderna. Med den nya engelska versionen av “Simple and Clean” som en del av den stora bilden, är det klart att Kingdom Hearts-serien fortsätter att vara en ikonisk del av spelvärlden.

Vi använder oss av kakor för att se till att du får den bästa upplevelsen på Game Network 

Scroll to Top