The Witcher Säsong 4 teaser med Liam Hemsworth

Vi har känt sedan oktober 2022 att säsong 3 av Netflix’s The Witcher kommer att vara skådespelaren Henry Cavills sista som Geralt of Rivia och att Liam Hemsworth kommer att ta över den silverfärgade manen framöver. Idag släppte Netflix den första teasertrailern för säsong 4 som ger fansen en första titt på Hemsworth i rollen.

Tyvärr talar inte Hemsworth i det korta klippet, så vi vet fortfarande inte hur hans Geralt-röst jämförs med Cavills (eller spelen, för den delen). Men han ser definitivt inte malplacerad ut som White Wolf och förhoppningsvis kommer han inte att vara för mycket av en distraktion i denna nya säsong.

Säsong 4 är för närvarande under produktion i Storbritannien och kommer att filmas i följd med säsong 5, vilket också kommer att vara showens final. Den har inget premiärdatum men spekuleras om att ha premiär 2025. Dessa två sista säsonger kommer att täcka de tre återstående Witcher-böckerna: Baptism of Fire, The Tower of the Swallow, och Lady of the Lake. Den återkommande ensemblen inkluderar Anya Chalotra (Yennifer) och Freya Allan (Ciri).

För mer om The Witcher-spelen, fick The Witcher 3: Wild Hunt sina officiella PC-modverktyg tidigare denna vecka. Läs allt om det här.

Efter Henry Cavills sista säsong som Geralt of Rivia i Netflix The Witcher, tar Liam Hemsworth över rollen och fans fick äntligen en första titt på honom i den nya teasertrailer för säsong 4. Trots att Hemsworth inte talar i klippet, är det tydligt att han passar bra in i rollen som White Wolf och förväntas inte vara en distraktion för tittarna i den kommande säsongen. Säsong 4 och 5 av The Witcher filmas i följd i Storbritannien och förväntas ha premiär år 2025. Dessa två sista säsonger kommer att täcka de tre sista Witcher-böckerna: Baptism of Fire, The Tower of the Swallow, och Lady of the Lake.

Förutom rollen som Geralt, kommer säsong 4 av The Witcher också att återförena fans med Anya Chalotra som Yennefer och Freya Allan som Ciri. Serien är fortfarande under produktion och har ännu inte fått ett officiellt premiärdatum. Fans spekulerar i att säsong 4 kommer att leverera samma nivå av spänning och fantasy som tidigare säsonger och se fram emot att se hur Liam Hemsworth tar på sig rollen som den ikoniska karaktären. Den nya säsongen kommer att täcka nya äventyr och utmaningar för våra favoritkaraktärer medan de närmar sig seriens slut.

För de som är mer intresserade av The Witcher-spelen, nyligen släpptes The Witcher 3: Wild Hunt sina officiella PC-modverktyg vilket har fångat uppmärksamheten hos spelare över hela världen. Med både spelen och TV-serien som ger fansen en otrolig upplevelse av The Witcher-universumet, är förväntningarna höga för säsong 4 och hur Liam Hemsworth kommer att axla rollen som Geralt på skärmen.

Vi använder oss av kakor för att se till att du får den bästa upplevelsen på Game Network 

Scroll to Top