Hunt: Showdown Update till konsoler i augusti

Crytek har meddelat releasedatumet för Hunt: Showdowns nya gen-uppdatering, som också avslutar stödet för de nuvarande konsolversionerna. Denna uppdatering meddelades först i september förra året och kommer i princip tvinga spelare på föregående generation konsoler att uppgradera till nuvarande konsoler för att fortsätta spela den populära skytten.

I en utvecklaruppdatering meddelade general manager David Fifield att CryEngine 5.11-update kommer att lanseras den 15 augusti. Denna uppdatering behandlas som en “betydande omstart” som ger stöd för PS5 / Xbox Series X/S samt en mängd tekniska förbättringar. Det innebär dock också att PS4- och Xbox One-versionerna kommer att upphöra att vara spelbara.

Det innebär att dessa spelare måste uppgradera till nuvarande maskinvara för att fortsätta spela sina kopior av spelet. Crytek försäkrar dessa spelare att om de väljer att uppgradera kommer spelarkonton, förvärvade rättigheter och allt ägt DLC att överföras till den nya gen-versionen utan extra kostnad.

Förutom tekniska förbättringar introducerar 5.11-uppdateringen också en ny karta och biome. I månaderna före lanseringen av 5.11 planerar Crytek att ta itu med samhällets återkoppling och undersökningsresultat. Det inkluderar förbättrade rapporteringssystem för att hantera fusk och toxiskt spelarbete, designomarbetningar som tar itu med jägarens återupplivning, hälsobitar, återställningar, bränna ned jägare och minska dödlägen. Spelet får också ett nytt användargränssnitt, och Crytek kommer att fortsätta utveckla spelets rekryterings- och prestigeframstegskrav.

Hunt: Showdown lanserades först för Xbox och PC 2019, med PS4-versionen som kom 2020. PvPvE-förstapersonsskjutaren utspelar sig i 1865 i Louisiana där spelare, antingen ensamma eller med två eller tre vänner, jagar övernaturliga prisjägare i träsket samtidigt som de försvarar sig mot andra spelarstyrda prisjägare.

För mer om Crytek kan du läsa om studions nästa stora projekt, Crysis 4.

Crytek har meddelat att den nya gen-uppdateringen för Hunt: Showdown kommer att släppas i augusti, vilket också innebär att de gamla konsolversionerna inte längre kommer att vara spelbara. Uppdateringen, kallad CryEngine 5.11, är en stor omstart och kommer att ge stöd för PS5 / Xbox Series X/S samt olika tekniska förbättringar. Detta innebär att spelare med PS4- och Xbox One-konsoler kommer att behöva uppgradera till de nya konsolerna för att fortsätta spela spelet.

Förutom de tekniska förbättringarna kommer 5.11-uppdateringen att introducera en ny karta och biome. Innan lanseringen kommer Crytek att ta hänsyn till feedback från samhället och undersökningsresultaten för att förbättra spelet. Detta inkluderar system för att bekämpa fusk och toxicitet, samt förbättringar av spelupplevelsen som rör återupplivning av jägare, hälsobitar och andra spelaspekter. Spelare som väljer att uppgradera till den nya gen-versionen kommer att få överföra sina spelarkonton, rättigheter och DLC utan extra kostnad.

Hunt: Showdown är en PvPvE-förstapersonsskjutare som utspelar sig i Louisiana år 1865, där spelare jagar övernaturliga varelser samtidigt som de konkurrerar mot andra prisjägare. Spelet släpptes först för Xbox och PC 2019, följt av en PS4-version 2020. Med den kommande uppdateringen och förbättringarna ser det ut som att Hunt: Showdown fortsätter att utvecklas och erbjuda en bättre spelupplevelse för fans av genren.

Vi använder oss av kakor för att se till att du får den bästa upplevelsen på Game Network 

Scroll to Top