NBA-stjärnor återupplivar NBA Jam-vibben

År 1993 slog den ursprungliga NBA Jam igenom på arkader och revolutionerade arkadsportsgenren. Höga dunks, flammade basketbollar och de största namnen från basketplanen fungerade som varumärken för den klassiska automaten som tuggade upp kvartsmynt. Även om serien har varit frånvarande i flera år nu, med det senaste spelet som släpptes 2011 under EA Sports paraply, har Play Mechanix and Raw Thrills gått samman med NBA och NBA Players Association för att föra samma arkadstil av basket till arkader med NBA Superstars.

NBA Superstars erbjuder 3 mot 3 arkadstil av basket, med alla 30 lag som består av 120 av de största stjärnorna i NBA. Spelare kan kliva upp på planen som LeBron James, Stephen Curry, Nikola Jokić, Kevin Durant, Luka Dončić, Giannis Antetokounmpo och fler i det första NBA-märkta arkadspelet sedan mitten av 90-talet. Kabinettet stödjer upp till fyra spelare och ser ut att inkludera samma sätt att kasta ner bollen i nätkorgen, fysiskt försvar och långa trepoängsskott som fick spelare att bli förälskade i NBA Jam på 1990-talet.

Spelet har Superstar-läge, där du kan kämpa för att få MVP-utmärkelser. Du kan också följa dina statistik över flera spelsessioner med gratis onlinekonton som du loggar in på med en QR-kod. Tack vare den ikoniska presentatören Tim Kitzrow, är hela upplevelsen knuten samman och återför till NBA Jam-ursprunget.

NBA Superstars’ arkadkabinett har en helt animerad LED-stadion-storbildsskärm, en 75-tums skärm, marquee-lampor som simulerar kamera-blixtar och RGB LED-lampor i lagfärger. Kabinettet förväntas komma till arkader i sommar. Tyvärr finns det inget ord om det kommer att ta steget till spelkonsoler efter sin arkaddebut, som NBA Jam gjorde tidigare.

Vad är din uppfattning om NBA Superstars? Känns det som att det kommer att lindra frånvaron av spel som NBA Jam och NBA Street, eller kommer det bara få oss att längta tillbaka till den Gyllene eran av denna genre? Berätta dina tankar i kommentarerna nedan!

NBA Superstars tar med sig den klassiska NBA Jam-viben tillbaka till arkader över hela världen. Med en 3 mot 3 arkadstil av basket och alla 30 lag bestående av de största stjärnorna i NBA, ger spelet spelarna möjlighet att kliva upp på planen som deras favoritspelare och kämpa för seger. Kabinettet stödjer upp till fyra spelare och lovar att leverera samma intensiva och underhållande spelupplevelse som gjorde NBA Jam så populärt på 90-talet.

Med en Superstar-läge där spelare kan kämpa för att få MVP-utmärkelser och följa sina statistik över flera spelsessioner, verkar NBA Superstars vara en perfekt blandning av nostalgi och moderna funktioner. Dessutom kommer den ikoniska presentatören Tim Kitzrow att återvända för att binda samman hela upplevelsen och ge spelarna den genuina NBA Jam-känslan. Med en imponerande LED-stadion-storbildsskärm, en 75-tums skärm och marquee-lampor som simulerar kamera-blixtar, skapar kabinettet en inlevelsefull och engagerande spelatmosfär.

Även om det ännu inte finns något ord om spelet kommer att släppas till spelkonsoler efter sin arkaddebut, verkar NBA Superstars vara en imponerande återvändare till den klassiska arkadsportsgenren. Med sitt fokus på snabb och rolig gameplay, ikoniska spelare och spännande funktioner, kan spelet mycket väl bli en ny favorit bland basketfans och arkadspelare världen över. Vi ser fram emot att se hur NBA Superstars kommer att ta oss tillbaka till den Gyllene eran av basketarkader och skapa nya minnen för en helt ny generation av spelare.

Vi använder oss av kakor för att se till att du får den bästa upplevelsen på Game Network 

Scroll to Top