TMNT: Mutants Unleashed Samlarutgåva Tillkännagiven

Tidigare i år avslöjade Game Informer de exklusiva första detaljerna och skärmbilderna från Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutants Unleashed, ett videospel som utspelar sig efter händelserna i filmen Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem från 2023. Efter den avslöjelsen i mars har utvecklaren A Heartful of Games och förläggaren Outright Games varit ganska tysta. Idag avslöjade förläggaren vad spelare kan förvänta sig av Deluxe- och Samlarutgåvorna av Mutants Unleashed om de vill unna sig spelet när det släpps senare i år.

Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutants Unleashed låter dig ta kontroll över de fyra sköldpaddorna i en 3D-kamp/plattformsspel för upp till två spelare. De premiumutgåvorna av spelet kommer att innehålla extra fysiska godsaker för fans av franchisen. Deluxe-utgåvan inkluderar spelet, ett exklusivt steelbook, fyra pin-badges, fyra nyckelringar och en konstbok. Samtidigt innehåller Samlarutgåvan spelet, Season Pass, en pizzabilstaty, en LED-skylt, fem pin-badges, fyra märken, en musmatta, anteckningsbok, penna, konstbok, affisch, klistermärken och en samlarbox. Deluxe-utgåvan kostar $60, medan Samlarutgåvan kostar $200.

Märkligt nog är både Deluxe- och Samlarutgåvorna exklusiva för PlayStation 5- och Switch-versionerna av spelet. Om du inte planerar att uppleva titeln på dessa system, men ändå vill spela spelet, har du tur eftersom Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutants Unleahsed kommer till PS5, Xbox Series X/S, PS4, Xbox One, Switch och PC senare i år.

För mer information om Teenage Mutant Ninja Turtles i videospel, se till att läsa vår utförliga artikel om historien om videospelets franchisen här, och om du vill se fram emot något annat, läs en kommentar från TMNT-medskaparen Kevin Eastman om det kommande videospelsbaserade på The Last Ronin här.

I våras avslöjade Game Informer de första detaljerna och skärmbilderna från Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutants Unleashed, ett kommande videospel som tar vid efter händelserna i filmen Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem från 2023. Nu har utvecklaren A Heartful of Games och förläggaren Outright Games presenterat vad som ingår i de exklusiva Deluxe- och Samlarutgåvorna av spelet. Deluxe-utgåvan innehåller spelet, ett exklusivt steelbook, pin-badges, nyckelringar och en konstbok, medan Samlarutgåvan även inkluderar Season Pass, en pizzabilstaty, LED-skylt, märken, musmatta, anteckningsbok, affisch, klistermärken och en samlarbox.

Det är värt att notera att både Deluxe- och Samlarutgåvorna är exklusiva för PlayStation 5- och Switch-versionerna av spelet. Om du inte har dessa system kan du fortfarande spela Mutants Unleashed på PS4, Xbox Series X/S, Xbox One, Switch eller PC. Spelet kommer att släppas senare i år och bjuder på 3D-kamp och plattformsspel för upp till två spelare.

För fans av Teenage Mutant Ninja Turtles är Mutants Unleashed ett spännande tillskott till spelserien. Med extra fysiska godsaker och exklusiva utgåvor som lockar till samlande, är det här ett spel som kommer att vara en uppskattad del av samlingen för entusiaster av franchisen. Så se fram emot att följa med sköldpaddorna på nya äventyr och upplev TMNT-världen på ett helt nytt sätt när spelet släpps senare i år.

Vi använder oss av kakor för att se till att du får den bästa upplevelsen på Game Network 

Scroll to Top