Hela Kingdom Hearts-sagan kommer till Steam nästa månad

Square Enix har meddelat att flera Kingdom Hearts-spel kommer till Steam nästa månad. Tre samlingar, och en samling av dessa samlingar, kommer att föra hela “Dark Seeker Saga” till Valves butik.

Den 13 juni kan du köpa följande titlar på Steam:

Kingdom Hearts HD 1.5 + 2.5 ReMIX

Kingdom Hearts HD 2.8 Final Chapter Prologue

Kingdom Hearts III + Re Mind DLC

Kingdom Hearts Integrum Masterpiece (paket som inkluderar alla ovanstående samlingar)

Om du hoppar in i serien för första gången eller återvänder efter en lång frånvaro och inte har en aning om hur man avkodar dessa märkliga titlar, här är vad varje spel inkluderar:

Kingdom Hearts HD 1.5 + 2.5 ReMIX

– Kingdom Hearts Final Mix
– Kingdom Hearts Re:Chain of Memories
– Kingdom Hearts 358/2 Days (HD-omarbetade cinematics)
– Kingdom Hearts II Final Mix
– Kingdom Hearts Birth by Sleep Final Mix
– Kingdom Hearts: Re:Coded (HD-omarbetade cinematics)

Kingdom Hearts HD 2.8 Final Chapter Prologue

– Kingdom Hearts Dream Drop Distance HD
– Kingdom Hearts 0.2 Birth by Sleep -A Fragmentary Passage-
– Kingdom Hearts χ Back Cover (film)

Kingdom Hearts III + Re Mind

– Kingdom Hearts III
– Re Mind DLC

Det här är inte första gången Kingdom Hearts-serien kommer till PC. Dessa spel har varit tillgängliga i Epic Game Store sedan 2021. Men det är alltid trevligt att se en annan publik uppleva en älskad franchise. Nu kan alla komma ikapp och vänta på mer nyheter om den kommande Kingdom Hearts IV.

Franchisens flytt till Steam kommer också kort efter att Square Enix meddelade att de skulle “aggressivt” följa en multiplattformsstrategi efter att Final Fantasy VII Rebirth och Final Fantasy XVI inte nådde upp till försäljningsförväntningarna. Förlaget genomgår för närvarande en strukturell reform som ledde till en våg av uppsägningar på deras kontor i Kalifornien och Storbritannien förra veckan.

Square Enix har nyligen meddelat att hela Kingdom Hearts-sagan kommer att släppas på Steam nästa månad. Tre samlingar, tillsammans med en samlingspaket som inkluderar alla spel, kommer att finnas tillgängliga för köp den 13 juni. Denna release kommer att föra hela “Dark Seeker Saga” till Valves populära spelplattform.

För de som är nya i serien eller kanske inte har spelat på ett tag, här är vad varje spel inkluderar: Kingdom Hearts HD 1.5 + 2.5 ReMIX innehåller en rad populära titlar som Kingdom Hearts Final Mix och Kingdom Hearts II Final Mix. Kingdom Hearts HD 2.8 Final Chapter Prologue innehåller titlar som Kingdom Hearts Dream Drop Distance HD och Kingdom Hearts 0.2 Birth by Sleep -A Fragmentary Passage-. Slutligen kommer Kingdom Hearts III + Re Mind att ge spelarna tillgång till Kingdom Hearts III samt Re Mind DLC.

Denna flytt till Steam för Kingdom Hearts-serien kommer kort efter Square Enixs meddelande om att de planerar att vara “aggressiva” i sin multiplattformsstrategi för att maximera exponeringen för sina spel. Från och med nu kan fans njuta av Kingdom Hearts-sagan på en ny plattform och se fram emot framtida nyheter om kommande titlar, inklusive Kingdom Hearts IV.

Vi använder oss av kakor för att se till att du får den bästa upplevelsen på Game Network 

Scroll to Top