Elden Ring senaste trailer fokuserar på storyn.

Den senaste trailern för den kommande Shadow of the Erdtree DLC fokuserar på hur tillägget kommer att passa in i historien om Elden Ring. Den förrenderade trailern visar ingen spelmekanik (så vitt jag kan se) och berättar historien om Miquella och kriget som skickade dem till Skuggornas Land. Bilderna antyder en plats runt Länderna Mellan som du och andra förmodligen kommer att besöka.

Elden Rings Shadow of the Erdtree DLC släpps den 21 juni och kommer inte vara en fristående expansion. Den kräver ägarskap av det ursprungliga spelet och kommer kosta $39.99. En fysisk samlarutgåva av DLC-paketet kommer också att finnas tillgänglig för $249.99 och inkluderar en staty. För mer information om spelet, inklusive dess senaste trailer och några ytterligare detaljer om historien, gå till länken här.

Den senaste trailern för Elden Ring: Shadow of the Erdtree DLC fokuserar på att integrera tillägget i själva huvudhistorien. I trailern berättas historien om Miquella och det krig som förde henne till Skuggornas Land. Det finns ingen tydlig visning av spelet i sig, utan snarare en inriktning på berättelsen och hur den kommer att utvecklas genom tillägget. Bilderna antyder platser som liknar Länderna Mellan, som spelarna förmodligen kommer att få utforska.

Elden Ring: Shadow of the Erdtree DLC släpps den 21 juni och kräver att spelarna redan äger det ursprungliga Elden Ring-spelet. Priset för DLC:et är $39.99, och det kommer inte att vara en fristående expansion utan en integrerad del av huvudspelet. För fans som är villiga att investera mer, kommer det också att finnas en fysisk samlarutgåva tillgänglig för $249.99, komplett med en staty. För att ta del av den senaste trailern och ytterligare detaljer om Elden Ring: Shadow of the Erdtree, besök länken ovan för mer information.

Med fokus på storyn och hur den kommer att utvecklas genom DLC:et, erbjuder Elden Ring: Shadow of the Erdtree spelare en fördjupad inblick i karaktärernas bakgrund och de konflikter som kommer att prägla handlingen. Trailern ger en känsla av mystik och spänning som omger Skuggornas Land, och lovar en episk berättelse som kommer att tillfredsställa även de mest krävande spelarna. Med lanseringsdatumet snabbt närmande sig, ser fans fram emot att dyka djupare in i Elden Rings värld och utforska de nya möjligheter som Shadow of the Erdtree DLC har att erbjuda.

Vi använder oss av kakor för att se till att du får den bästa upplevelsen på Game Network 

Scroll to Top