Kena: Bridge Of Spirits kommer till Xbox i augusti

Kena: Bridge of Spirits Xbox release date

Kena: Bridge of Spirits tar klivet till Xbox i augusti. Det action-äventyrsspelet från 2021 har tidigare varit tillgängligt endast på PlayStation och PC, och dess flytt till Microsofts plattform kommer med några nya in-game godsaker.

Som debuttitel av Ember Lab, har detta berättelse-drivna actionspel Kena i huvudrollen, en ung andeutmanare som måste lösa gåtan bakom en förstörd by genom att hjälpa förlorade själar att gå vidare till livet efter detta. Hon assisteras av Rot, små, bedårande andar som Kena kan befalla att hjälpa till med pussel-lösning och strider. Spelets design hämtar inspiration från serier som The Legend of Zelda, medan striderna har drag av From Softwares Dark Souls.

Kena släpps till Xbox Series X/S och Xbox One den 15 augusti för $39.99 och kommer att inkludera exklusiva pirat-temade Rot-hattar, ett Golden Rot-skal, och en unik stav för Kena. En ny fysisk premium-utgåva kommer också att vara tillgänglig och kommer att bestå av dessa föremål, en digital soundtrack, och ett exklusivt klistermärkesark. Xbox versionen inkluderar också Årsdags-DLC-uppdateringen, som innefattar Spirit Guide Trials, extra Kena-klädsel, och New Game+

Vi gav Kena: Bridge of Spirits en 9 av 10, med före detta redaktionschefen Andrew Reiner som skrev i sin recension, “Bridge of Spirits snubblar lite här och där, men springer självsäkert in i äventyrets hjärta och belönar spelaren med massor av hemligheter och visuella upplevelser som nästan alltid är värda att beundra. Om du älskar Zelda-liknande spel eller bara letar efter en upplevelse som får dig att le hela vägen, kan du inte göra fel med Kena: Bridge of Spirits.” Spelet var också en försäljningssuccé, tillbaka igen dess utvecklingskostnader en månad efter sin initiala release i september 2021.

Du kan lära dig mer om Kena: Bridge of Spirits genom att kolla in våra bakom kulisserna-funktioner i vårt cover story-hub.

I augusti tar Kena: Bridge of Spirits steget till Xbox-plattformen. Spelet, som tidigare endast var tillgängligt på PlayStation och PC, kommer nu att släppas till Xbox Series X/S och Xbox One. Som debuttitel av Ember Lab följer spelet Kena, en ung andeutmanare som står inför uppgiften att lösa gåtan bakom en förstörd by genom att hjälpa förlorade själar att gå vidare till nästa liv. Med hjälp av små andar kallade Rot får spelaren möjlighet att lösa pussel och strider. Kena: Bridge of Spirits hämtar inspiration från spel som The Legend of Zelda och Dark Souls från From Software.

Den 15 augusti kommer Kena att släppas till Xbox för $39.99 och inkludera exklusiva pirat-temade Rot-hattar, ett Golden Rot-skal och en unik stav för Kena. Dessutom kommer en fysisk premiumutgåva att vara tillgänglig med ytterligare föremål som digital soundtrack och exklusiva klistermärken. Xbox-versionen kommer även att inkludera Årsdags-DLC-uppdateringen, som ger tillgång till Spirit Guide Trials, extra Kena-klädsel och New Game+. Spelet fick en hög betyg på 9 av 10 och hyllades för dess visuella upplevelser och spännande äventyr.

Kena: Bridge of Spirits blev en försäljningssuccé och lyckades återbetalade sina utvecklingskostnader bara en månad efter sin första release i september 2021. Med beröm från recensenter och spelare erbjuder spelet en underhållande upplevelse för fans av äventyrsspel som Zelda. För mer information om Kena: Bridge of Spirits och dess bakgrundshistoria kan du besöka vårt cover story-hub på Game Informer.

Vi använder oss av kakor för att se till att du får den bästa upplevelsen på Game Network 

Scroll to Top