Metall Slug Taktik återvänder i höst

Det har varit ett tag sedan vi sist fick en uppdatering om Metal Slug Tactics, det turbaserade strategispelet som är en spin-off från den populära sidscrollande skjutaren. Spelet annonserades först under det enbart online-baserade E3 2021 och har drabbats av några förseningar sedan dess med minimala uppdateringar. Efter en lång väntan har spelet äntligen kommit tillbaka med en ny trailer och ett lanseringsfönster på hösten 2024.

Den nya videon visar spelets twist på taktik, med långvariga stjärnor som Marco, Eri, Fio och Tarma som tar bokstavligen turerna att utplåna motståndet. Spelet låter spelare bygga lag av klassiska Metal Slug-karaktärer, var och en med unika uppsättningar av igenkännbara serievapen, för att ta sig an signaturfiender och bossar, som krigsskeppet i videon.

Metal Slug Tactics utvecklas av Leikir Studio och publiceras av Dotemu, teamet bakom TMNT: Shredder’s Revenge. Berömda tonsättaren Tee Lopes (Shredder’s Revenge, Sonic Mania) utvecklar spelets soundtrack.

När det först avslöjades var Metal Slug Tactics endast planerat att lanseras för Switch och PC. Dagens trailer bekräftar att det också kommer till PlayStation 5, Xbox Series X/S, PlayStation 4 och Xbox One.

Det har varit ett tag sedan vi sist fick en uppdatering om Metal Slug Tactics, det turbaserade strategispelet som är en spin-off från den populära sidscrollande skjutaren. Spelet annonserades först under det enbart online-baserade E3 2021 och har drabbats av några förseningar sedan dess med minimala uppdateringar. Efter en lång väntan har spelet äntligen kommit tillbaka med en ny trailer och ett lanseringsfönster på hösten 2024. Den nya videon visar spelets twist på taktik, med långvariga stjärnor som Marco, Eri, Fio och Tarma som tar bokstavligen turerna att utplåna motståndet. Spelet låter spelare bygga lag av klassiska Metal Slug-karaktärer, var och en med unika uppsättningar av igenkännbara serievapen, för att ta sig an signaturfiender och bossar, som krigsskeppet i videon.

Metal Slug Tactics utvecklas av Leikir Studio och publiceras av Dotemu, teamet bakom TMNT: Shredder’s Revenge. Berömda tonsättaren Tee Lopes (Shredder’s Revenge, Sonic Mania) utvecklar spelets soundtrack. När det först avslöjades var Metal Slug Tactics endast planerat att lanseras för Switch och PC. Dagens trailer bekräftar att det också kommer till PlayStation 5, Xbox Series X/S, PlayStation 4 och Xbox One. Spelarna kommer att kunna njuta av spelet på en mängd olika plattformar och uppleva den spännande taktiska twisten på den ikoniska Metal Slug-serien. Med det nya lanseringsfönstret på hösten 2024 är det bara en fråga om tid innan fansen kan dyka in i detta efterlängtade spel och testa sin strategiska skicklighet med favoritkaraktärerna från Metal Slug-världen.

Related Articles

Vi använder oss av kakor för att se till att du får den bästa upplevelsen på Game Network 

Scroll to Top