Disney Epic Mickey: Ny lanseringsdatum i september, Collector’s Edition avslöjad

Disney Epic Mickey: Rebrushed, nyversionen av Epic Mickey från 2010, har fått ett släppdatum. Du kan förvänta dig att spelet kommer den 24 september.

Spelet avslöjades först under en Nintendo Partner Direct i februari. Remaken hanteras av utvecklaren Purple Lamp och har omarbetad gameplay (originalet spelades trots allt med Wii-rörelsekontroller), nya penselkrafter för Musse Pigg och en grafisk uppgradering. En ny trailer innehåller en intervju med spelets ursprungliga kreativa regissör Warren Spector, som också är involverad i denna remake, för att avslöja Rebrusheds samlarutgåva.

För $199.99 finns denna specialbox tillgänglig för förbeställning nu och inkluderar följande föremål:

– Hela spelet Disney Epic Mickey: Rebrushed
– En 28 cm Musse Pigg-staty
– En Oswald the Lucky Rabbit-nyckelring
– Ett vintage Musse Pigg-låtskylt
– Sex Disney Epic Mickey: Rebrushed vykort
– En samlar Steelbook
– Disney Epic Mickey: Rebrushed dräktpaket

Om du missade det ursprungliga spelet handlar det om att Musse Pigg utforskar en fantasivärld som kallas Wasteland, fylld med obskyra Disney-karaktärer, framförallt antagonisten Oswald the Lucky Rabbit, Disneys originalanimeringsstjärna som föregår Musse Pigg. Wasteland har tagits över av en entitet kallad Blot, som Musse Pigg av misstag släppt lös och nu måste stoppa. Det tredimensionella actionplattformsspelet låter Musse använda en magisk pensel som kan skapa nya objekt samtidigt som den suddar ut andra, och Musse’s handlingar formar hans öde och spelets historia.

Disney Epic Mickey: Rebrushed kommer att finnas tillgängligt på PlayStation 5, Xbox Series X/S, PlayStation 4, Xbox One, Switch och PC. Du kan läsa vår recension av det ursprungliga Epic Mickey här.

Disney Epic Mickey: Rebrushed är en nyversion av det populära spelet från 2010 som nu har fått ett officiellt släppdatum. Spelet förväntas lanseras den 24 september och kommer att vara tillgängligt på flera plattformar, inklusive PlayStation 5, Xbox Series X/S, PlayStation 4, Xbox One, Switch och PC. Spelet hanteras av Purple Lamp och kommer med uppdaterad gameplay, nya penselkrafter för Musse Pigg och en grafisk förbättring.

En ny trailer avslöjar mer om den kommande spelets samlarutgåva, som kan förbeställas för $199.99. Samlarutgåvan innehåller hela spelet Disney Epic Mickey: Rebrushed, en Musse Pigg-staty, en Oswald the Lucky Rabbit-nyckelring, ett vintage Musse Pigg-låtskylt, sex Disney Epic Mickey: Rebrushed vykort, en samlar Steelbook och ett Disney Epic Mickey: Rebrushed dräktpaket. Denna specialbox är perfekt för fans som vill ha en unik samlarupplevelse och extra innehåll relaterat till spelet.

I Disney Epic Mickey: Rebrushed får spelarna återigen möjligheten att utforska den fascinerande fantasivärlden Wasteland med Musse Pigg. Spelet är fyllt med obskyra Disney-karaktärer och utmaningar, och handlar om att stoppa entiteten Blot som hotar att ödelägga världen. Med hjälp av en magisk pensel kan spelarna skapa och förstöra objekt för att forma spelets historia och Musse Piggs öde. Med den kommande lanseringen av Disney Epic Mickey: Rebrushed ser det ut att bli en spännande och underhållande spelupplevelse för både nya och gamla fans av serien.

Related Articles

Vi använder oss av kakor för att se till att du får den bästa upplevelsen på Game Network 

Scroll to Top