Törstiga uppvaktare ansluter Netflix-spel, Fall av Gyllene Idol tillgängligt nu

Netflix har meddelat att Thirsty Suitors, förra årets skateboarding matlagning RPG, har anslutit sig till sitt utbud av spel. Dessutom finns några nya titlar, som The Case of the Golden Idol, tillgängliga nu på tjänsten.

Thirsty Suitors, en story-driven turordningsbaserad RPG om en kvinna som kämpar mot sina olika ex (till sina ogillande föräldrars missnöje), lanserades förra november. Den surrealistiska upplevelsen har också skateboard-spel och matlagning-mekanik, och hela paketet fick positiva recensioner vid lanseringen. Övergången till Netflix Games innebär att spelet kommer att bli tillgängligt att spela på mobila enheter för Netflix-abonnenter. Det finns inget datum för när Thirsty Suitors kommer till Netflix, men det är “kommer snart.”

När det gäller nya spel som kommer till Netflix denna månad, är det hyllade peka och klicka-mysteriet The Case of the Golden Idol nu tillgängligt. Där finns också Cozy Grove: Camp Spirit, uppföljaren till Cozy Grove från 2021 som är exklusivt för Netflix, Hearts och Netflix Stories: Perfect Match. Abonnenter kan prova på alla dessa spel redan nu.

Netflix Games har samlat på sig en ganska imponerande spelbibliotek under det senaste året eller så. Andra spel som blivit tillgängliga på tjänsten inkluderar Hades, Grand Theft Auto: The Trilogy, Oxenfree II: Lost Signals och mer.

Thirsty Suitors har anslutit sig till Netflix Games utbud, vilket ger abonnenter möjlighet att spela detta unika story-driven spel på sina mobila enheter. Spelet, som släpptes förra året och fick beröm för sin surrealistiska berättelse och kombination av turordningsbaserade RPG-element med skateboard-spel och matlagning, erbjuder en annorlunda spelupplevelse. Även om det inte finns något specifikt datum för när Thirsty Suitors kommer att finnas tillgängligt på Netflix ännu, kan fans se fram emot att snart kunna dyka in i denna fängslande värld.

Förutom Thirsty Suitors har Netflix Games också lagt till fler spel i sitt bibliotek, inklusive det hyllade peka och klicka-mysteriet The Case of the Golden Idol. Andra titlar som nyligen blivit tillgängliga inkluderar Cozy Grove: Camp Spirit, uppföljaren till 2021 års Cozy Grove, samt Hearts och Netflix Stories: Perfect Match. Abonnenter har möjlighet att utforska dessa spel redan nu och få en försmak av vad Netflix Games har att erbjuda.

Netflix Games har gjort sig ett namn genom att erbjuda en imponerande samling spel för sina abonnenter, inklusive populära titlar som Hades, Grand Theft Auto: The Trilogy och Oxenfree II: Lost Signals. Med nya spel som regelbundet läggs till i biblioteket, fortsätter Netflix att locka spelentusiaster med en mångsidig och underhållande spelupplevelse. Med Thirsty Suitors och andra spännande titlar tillgängliga nu, är det en bra tid att dyka in i världen av Netflix Games och upptäcka nya äventyr.

Vi använder oss av kakor för att se till att du får den bästa upplevelsen på Game Network 

Scroll to Top