Disney Pixel RPG 8-Bit äventyr med Mickey Mouse

Utvecklaren och utgivaren GungHo Online Entertainment har avslöjat Disney Pixel RPG, ett kommande 8-bitars äventyr med Mickey Mouse, Nalle Puh, Genie från Aladdin, Baymax från Big Hero 6 och många andra älskade karaktärer. Det lanseras i Japan på iOS och Android-enheter i september och förväntas släppas i andra delar av världen vid en senare tidpunkt.

Enligt spelets webbplats kommer Disney Pixel RPG att ha en berättelse om fusionerade världar, snabba strategiska strider med enkla kontroller för mobilen och även en automatisk spel-funktion, anpassning för din egen avatar-karaktär och expeditioner där du kan skicka pixlade Disney-karaktärer ut på uppdrag för att samla material och mer. Spelare i Japan kan förhandsregistrera sig för Disney Pixel RPG just nu inför den 9 september lanseringen – det finns dock ingen information om ifall andra regioner kommer kunna förhandsregistrera sig inom en snar framtid.

“The game world that these Disney characters call home have suddenly been invaded by strange programs, and are starting to break down,” the story description reads on the game’s website. “These previously isolated game worlds have merged, throwing all the characters into confusion. Take on the role of a player of these games and join Disney characters as you embark on an epic quest across multiple game worlds to restore order.”

Spelets notering på Apple App Store noterar att det kommer vara gratis att spela men kommer inkludera mikrotransaktioner.

Disney Pixel RPG släpps i Japan på iOS och Android den 9 september 2024. Det finns ingen information om när det kan förväntas i andra delar av världen.

För mer information om Disney, läs om hur Disney Epic Mickey: Rebrushed släpps i september. Efter det, kolla in Game Informer’s lista över kommande remakes av spel.

Är du exalterad över Disney Pixel RPG? Berätta för oss i kommentarerna nedan!

Disney Pixel RPG är ett spännande kommande spel från GungHo Online Entertainment som kommer att ta spelare på ett nostalgiskt 8-bitars äventyr med ikoniska Disney-karaktärer som Mickey Mouse, Nalle Puh och Genie från Aladdin. Spelet förväntas släppas i Japan på iOS och Android-enheter i september och senare även i andra delar av världen. Med en berättelse om fusionerade världar och snabba strategiska strider kommer Disney Pixel RPG erbjuda en unik spelupplevelse för både gamla och nya fans av Disney.

Enligt spelets webbplats kommer Disney Pixel RPG att erbjuda en rad spännande funktioner inklusive enkel mobilkontroller, automatisk spel-funktion, anpassning av avatar-karaktärer och möjligheten att skicka Disney-karaktärer på expeditioner för att samla material. Spelare i Japan har möjlighet att förhandsregistrera sig för spelet redan nu inför den officiella lanseringen den 9 september. Med en intrikat historia om invaderade spelvärldar och en episk resa över flera spelvärldar för att återställa ordningen kommer Disney Pixel RPG att locka spelare i alla åldrar.

Med en mix av spännande spelupplevelser och älskade Disney-karaktärer är Disney Pixel RPG ett spel att se fram emot för alla fans av 8-bitars äventyr och strategiska strider. Spelet kommer vara gratis att spela med möjlighet till mikrotransaktioner och förväntas erbjuda timmar av underhållning för spelare runt om i världen. Håll utkik efter Disney Pixel RPGs officiella lansering och missa inte chansen att följa med på detta episka äventyr med Mickey Mouse och hans vänner.

Vi använder oss av kakor för att se till att du får den bästa upplevelsen på Game Network 

Scroll to Top