Don’t Nod försenar Lost Records: Bloom & Rage att ge Life is Strange utrymme

Utvecklaren Don’t Nod Entertainment har skjutit upp sitt kommande tvådelade narrativa äventyrsspel, Lost Records: Bloom & Rage, till början av 2025. Anledningen är att teamet vill ge sin andliga kusin, Life Is Strange: Double Exposure, utrymme att lysa senare i år.

Lost Records var ursprungligen planerad att släppas sent 2024, samtidigt som nästa Life is Strange är planerat att lanseras. Istället för att konkurrera med Life Is Strange, en serie som Don’t Nod skapade med den första Life Is Strange och fortsatte med Life Is Strange 2 innan Deck Nine tog över med Before the Storm och True Colors, beslutade studion att skjuta på det till 2025.

“Vi har fattat beslutet att flytta släppdatumen för Lost Records: Bloom & Rage till början av 2025. Vi vet att ni alla ser fram emot både Lost Records och det nya Life Is Strange-spelet, och vi ville se till att båda får tillräckligt med utrymme att lysa. Väntan kommer vara värd det.”

Life Is Strange: Double Exposure släpps den 29 oktober, och nu kommer Lost Records: Bloom & Rage, som kommer att släppas i två delar, att släppas tidigt nästa år. Båda spelen är planerade att släppas på PlayStation 5, Xbox Series X/S och PC.

Under tiden kan du titta på avslöjandetrailern för Lost Records: Bloom & Rage, och sedan se trailer för Life Is Strange: Double Exposure. Efter det kan du kolla på den förlängda gameplaytrailern för Double Exposure för att se hur spelet kommer att hantera de första Life Is Strange-endelserna.

Ska du spela Life Is Strange: Double Exposure och Lost Records: Bloom & Rage? Låt oss veta i kommentarerna nedan!

Utvecklaren Don’t Nod Entertainment har beslutat att skjuta upp släppet av deras kommande spel Lost Records: Bloom & Rage till början av 2025 för att ge sitt andra Life Is Strange-spel, Double Exposure, möjligheten att skina själv. Istället för att konkurrera med varandra kommer de två spelen nu att få utrymme att lysa var för sig.

Lost Records var ursprungligen planerat att släppas samtidigt med Double Exposure senare i år, men istället för att riskera att överskugga det andra spelet har Don’t Nod valt att skjuta upp releasen till nästa år. Genom att ge varje spel sin egen tid förväntar sig studion att båda ska kunna få den uppmärksamhet de förtjänar.

Double Exposure förväntas släppas den 29 oktober, medan Lost Records: Bloom & Rage kommer att släppas i två delar tidigt nästa år. Båda spelen kommer att vara tillgängliga för PlayStation 5, Xbox Series X/S och PC. Med trailers och gameplay som redan är tillgängligt kan spelare se fram emot vad som komma skall och se hur dessa berättelser kommer att utvecklas.

Vi använder oss av kakor för att se till att du får den bästa upplevelsen på Game Network 

Scroll to Top