Capcom Nästa Showcase Framhäver Tre Spel Nästa Vecka

Capcom har meddelat att man kommer att presentera en Capcom Next Summer 2024 Showcase nästa vecka, där man kommer att fokusera på tre spel: Kunitsu Gami: Path of the Goddess, som släpps nästa månad, det nyligen avslöjade Dead Rising Deluxe Remaster, och Resident Evil 7: Biohazard för iPhone/iPad/Mac. Presentationen kommer att börja kl. 15.00 PT/18.00 ET nästa vecka, den 1 juli.

Noterbart är att trots spänningen kring titeln kommer Capcom inte att ge några uppdateringar om Monster Hunter Wilds, som förväntas släppas på PlayStation 5, Xbox Series X/S och PC någon gång nästa år.

Kolla in teasern för Capcom Next Summer 2024 Showcase nedan:

“Var med den 1 juli kl. 15.00 PT för CAPCOM NEXT – Summer 2024, en 25-minuters händelse med information om 3 titlar!

1️⃣ Första detaljerna om Dead Rising Deluxe Remaster!
2️⃃ Nyheter om Kunitsu Gami: Path of the Goddess.
3️⃃ RESIDENT EVIL 7 biohazard för iPhone/iPad/Mac.

👉 länk”

Medan du väntar på Capcom Next Showcase nästa vecka kan du kolla in Game Informers New Gameplay Today om Resident Evil Village som körs på en iPhone 15, och sedan läsa Game Informers recension av Resident Evil 7: Biohazard. Du kan hålla dig uppdaterad om andra kommande sommar-spelarrangemang genom att kolla in vår uppdaterade evenemangsschema.

Vad hoppas du att få reda på från denna showcase nästa vecka? Berätta gärna i kommentarerna nedan!

Capcom har nyligen meddelat att de kommer att hålla en storslagen evenemang kallad Capcom Next Summer 2024 Showcase nästa vecka där de kommer att fokusera på tre spännande spel. En av de mest efterlängtade spelen som kommer att presenteras är Dead Rising Deluxe Remaster, som har fått fansen att gå i taket av spänning. Spelet kommer att få en uppfräschning och förbättringar som kommer att ge spelarna en helt ny och förbättrad upplevelse. Showcase-evenemanget kommer att börja kl. 15.00 PT/18.00 ET den 1 juli, så se till att sätta på en påminnelse så du inte missar det spännande tillkännagivandet.

En intressant detalj är att Capcom inte kommer att ge några uppdateringar om Monster Hunter Wilds under showcase-evenemanget, vilket har varit ett av de mest förväntade spelen. Spelet förväntas släppas på PlayStation 5, Xbox Series X/S och PC nästa år, så förhoppningsvis kommer vi att få mer information om det i framtiden. Förutom Dead Rising Deluxe Remaster kommer Capcom också att ge nyheter om Kunitsu Gami: Path of the Goddess och Resident Evil 7: Biohazard för iPhone/iPad/Mac, vilket kommer att ge fansen mycket att se fram emot under evenemanget.

Medan vi väntar på Capcom Next Showcase nästa vecka, kan vi passa tiden med att kolla in några spännande gameplay-klipp från Resident Evil Village som körs på en iPhone 15. Dessutom kan vi läsa på om Resident Evil 7: Biohazard för att vara förberedda inför tillkännagivandet. Capcom har verkligen satt en hög standard för sina spel och förväntningarna är höga inför showcase-evenemanget. Håll dig uppdaterad med Game Informers senaste nyheter och recensioner för att hålla koll på allt som händer inom spelvärlden.

Related Articles

Vi använder oss av kakor för att se till att du får den bästa upplevelsen på Game Network 

Scroll to Top