Uppgraderad Star Wars: Bounty Hunter tillgänglig nu

Utvecklaren Aspyr Media och utgivaren Lucasfilm Games har avslöjat att en förbättrad version av Star Wars: Bounty Hunter från 2002 kommer att lanseras på PlayStation, Xbox, Switch och PC i augusti. Mer specifikt släpps den på PlayStation 5, Xbox Series X/S, PlayStation 4, Xbox One, Switch och PC (via Steam) den 1 augusti, och den kommer med uppdaterad grafik och kontroller samt en ny skin som återkallar det ursprungliga spelets mest ökända påskägg.

I den avslöjande trailern får vi se de grafiska förbättringarna som Aspyr har implementerat i Star Wars: Bounty Hunter, men spelet behåller fortfarande charmen från 2002 på PlayStation 2 och GameCube. Denna omutgivning följer en begränsad fysisk version för PlayStation 4 som lanserades redan 2019.

Om du inte är bekant med Star Wars: Bounty Hunter spelar du som Jango Fett genom hela historien, vilket i sig är en förspel till Star Wars Episode II: Attack of the Clones.

I det ursprungliga spelet fanns det ett påskägg-meddelande som sa “Cash in all bounties to play as Boba.” Men att inlösa alla priser lät dig inte spela som Boba. För att hålla det ursprungliga löftet från 2002 har Aspyr Media inkluderat en Boba Fett-skin i Star Wars: Bounty Hunter som du kan använda efter att ha klarat spelets kampanj.

Star Wars: Bounty Hunter släpps på PlayStation, Xbox, Switch och PC den 1 augusti.

Medan du väntar på lanseringen kan du kolla in denna långa gameplay-demo av Star Wars Outlaws, ett annat Star Wars-spel med fokus på legosoldater som lanseras i år. Läs Game Informers täckningshistoria om Star Wars Outlaws efter det.

Kommer du att kolla in Star Wars: Bounty Hunter i augusti? låt oss veta i kommentarerna nedan!

En förbättrad version av det populära spelet Star Wars: Bounty Hunter från 2002 är planerad att släppas på olika konsoler och PC i augusti av utvecklaren Aspyr Media och utgivaren Lucasfilm Games. Spelet kommer att finnas tillgängligt på PlayStation 5, Xbox Series X/S, PlayStation 4, Xbox One, Switch och PC via Steam från den 1 augusti. Uppdateringarna inkluderar förbättrad grafik och kontroller samt en ny skin som återskapar ett av spelets mest minnesvärda påskägg.

I den nyutgivna trailern visar Aspyr upp de grafiska förbättringarna som har gjorts i Star Wars: Bounty Hunter, samtidigt som de behåller den nostalgiska känslan från originalspelet som släpptes för PlayStation 2 och GameCube. Denna förbättrade version följer efter en begränsad fysisk utgåva som släpptes för PlayStation 4 redan 2019. För de som inte tidigare spelat Star Wars: Bounty Hunter är handlingen satt före händelserna i Star Wars Episode II: Attack of the Clones och spelaren tar rollen som den ökände Jango Fett genom hela spelets berättelse.

I det ursprungliga spelet fanns en löfte om att spelaren skulle kunna spela som Boba Fett om alla priser inlöstes. Denna möjlighet fanns dock inte i verkligheten. I den förbättrade versionen har utvecklarna inkluderat en ny Boba Fett-skin som spelaren kan få tillgång till efter att ha klarat spelets kampanj. Star Wars: Bounty Hunter släpps den 1 augusti och spännande nyheter om spelet fortsätter att komma inför lanseringen.

Related Articles

Vi använder oss av kakor för att se till att du får den bästa upplevelsen på Game Network 

Scroll to Top