Flintlock: Attack of Dawn är guld, avslöjar PC-specifikationer och 20 minuters speltid

Flintlock: The Siege of Dawn har blivit guld, vilket betyder att det borde vara allt klart för sin release den 18 juli. Utvecklaren A44 (Ashen) har också släppt spelets PC-specifikationer och 20 minuter rå gameplay-material.

Det kommande “Souls-lite” fantasy-action-spelet handlar om elit-soldaten Nor Vanek och hennes lurviga rävlika följeslagare Enki på en hämndresa för att döda gudarna i deras värld. Hon använder sig av en arsenal av närstridsvapen, eldvapen och magi som kan kedjas samman för att skapa stiliga combo-attacker. Nor Vanek har också speciella förflyttningsförmågor för att navigera världen, som belägras av de vredgade gudarna.

Vi såg Flintlock senast under Xbox Games Showcase för några veckor sedan, men du kan kolla in 20 minuter ny gameplay i videon nedan. Iklädd senare delar av spelet, ger en synopsis sammanhanget till materialet: “Följ med Nor och Enki när de förbereder sig för att ge sig in i öknen Wanderer’s Rest för att ta sig an guden Dukmars personliga vakt. Med en hel armé som jagar henne, kommer Nor att behöva alla sina färdigheter för att nå sitt slutliga mål – staden Sibyl, där hon hoppas att gudarnas sanna intentioner äntligen kommer avslöjas.”

Här är spelets minimi- och rekommenderade PC-specifikationer:

**Minimi**

– Operativsystem: Windows 10
– Processor: Intel Core i5-8400 / AMD Ryzen 3 3300X
– Minne: 8 GB RAM
– Grafikkort: GTX 1060 / Radeon RX 580 (6GB+ RAM)
– DirectX: Version 11
– Lagring: Upp till 30 GB ledigt utrymme
– Ytterligare anteckningar: SSD

**Rekommenderade**

– Operativsystem: Windows 10
– Processor: Intel Core i7-8700K / AMD Ryzen 5 3600X
– Minne: 16 GB RAM
– Grafikkort: GTX 2060 Super / Radeon RX 5700 (8GB+ RAM)
– DirectX: Version 12
– Lagring: Upp till 30 GB ledigt utrymme
– Ytterligare anteckningar: SSD

Flintlock: The Siege of Dawn släpps den 18 juli för PlayStation 5, Xbox Series X/S, PlayStation 4, Xbox One och PC. Det lanseras också samma dag på Xbox Game Pass.

Flintlock: The Siege of Dawn har nått guldstatus vilket innebär att spelet är redo för sin release den 18 juli. Spelets utvecklare A44 (kända för Ashen) har släppt specifikationerna för PC samt visat upp 20 minuter av spelmaterial. I spelet följer vi den modiga soldaten Nor Vanek och hennes kloka följeslagare Enki på deras farliga resa för att besegra gudarna i deras värld. Med en unik arsenal av vapen, magi och skicklighet, utforskar de en värld i kaos och belägras av vrede gudar.

I det senaste gameplay-materialet får vi se Nor och Enki förbereda sig för en farlig konfrontation med Dukmars personliga vakt i Wanderer’s Rest-öknen. Med en armé som jagar dem är Nor tvungen att använda alla sina färdigheter för att nå sitt slutmål – staden Sibyl, där sanningen om gudarnas intentioner ska avslöjas. Spelets estetik och stridssystem, som lånar influenser från Souls-spel och actionspel, verkar vara en spännande upplevelse för spelare som gillar utmaningar och en djup berättelse.

För att spela Flintlock: The Siege of Dawn på PC krävs olika specifikationer beroende på ditt system. De minsta kraven inkluderar Windows 10, Intel Core i5-8400 eller AMD Ryzen 3 3300X, 8 GB RAM samt GTX 1060 eller Radeon RX 580 grafikkort. Rekommenderade specifikationer inkluderar Windows 10, Intel Core i7-8700K eller AMD Ryzen 5 3600X, 16 GB RAM samt GTX 2060 Super eller Radeon RX 5700 grafikkort. Spelet kommer att släppas för PlayStation 5, Xbox Series X/S, PlayStation 4, Xbox One och PC den 18 juli, samma dag som det även blir tillgängligt för Xbox Game Pass-abonnenter.

Related Articles

Vi använder oss av kakor för att se till att du får den bästa upplevelsen på Game Network 

Scroll to Top