Guilty Gear Strive anime adaptation announced as “Dual Rulers”

Utvecklaren Arc System Works har avslöjat “Guilty Gear Strive: Dual Rulers”, en anime-adaption baserad på deras populära fightingspel från 2021. Även om det inte finns något släppdatum i sikte säger Arc System Works att Sanzigen Studios producerar animen. Noterbart är att Sanzigen Studios är samma studio bakom protagonist Sol Badguy’s “Find Your Way” musikvideo i Guilty Gear Strive.

När det gäller handlingen har Arc System Works avslöjat lite, men säger att “Dual Rulers” kommer att vara på årets Anime Expo 2024 i juli.

“Shigeru Morikawa (känd för “Argonavis the Movie: Axia”) kommer att regissera,” står det i “Dual Rulers” tillkännagivandet. “Andra kopplade till projektet inkluderar Guilty Gears författare Norimitsu Kaihō för seriekomposition och Seiji Mizushima (känd för “Mobile Suit Gundam 00, Fullmetal Alchemist”) som associatproducent.”

Här är en titt på “Dual Rulers” nyckelkonst:

“Vad hoppas du att Dual Rulers handlar om? Låt oss veta i kommentarerna nedan!”

Guilty Gear Strive är ett populärt fightingspel från 2021 som har fått en anime-adaption som kallas “Dual Rulers”. Utvecklaren Arc System Works har avslöjat att Sanzigen Studios kommer att producera animen, samma studio som tidigare skapade musikvideon “Find Your Way” för protagonist Sol Badguy i Guilty Gear Strive. Trots att det ännu inte finns något släppdatum för animen, kommer “Dual Rulers” att visas på årets Anime Expo 2024 i juli.

Handlingen för “Dual Rulers” är ännu inte helt avslöjad, men regissören för animen är Shigeru Morikawa, känd för sitt arbete med “Argonavis the Movie: Axia”. Andra som är kopplade till projektet inkluderar författaren Norimitsu Kaihō, känd för sitt arbete med Guilty Gear-serien, och associatproducenten Seiji Mizushima, känd för sina tidigare verk som “Mobile Suit Gundam 00” och “Fullmetal Alchemist”. Med en imponerande lista över kreatörer och producenter, ser det ut att “Dual Rulers” kommer att bli en anime att se fram emot.

Med tanke på den stora fanbasen för Guilty Gear Strive, är förväntningarna höga för “Dual Rulers”. Med nyckelkonsten som teaser för vad som komma skall, är det spännande att se hur historien kommer att utvecklas. Vad hoppas du att “Dual Rulers” kommer att handla om? Dela dina tankar och förhoppningar i kommentarerna nedan!

Vi använder oss av kakor för att se till att du får den bästa upplevelsen på Game Network 

Scroll to Top