Lollipop Chainsaw Remastered RePop Lanseras i september

Utvecklaren-utgivaren Dragami Games har avslöjat att Lollipop Chainsaw RePop, dess remaster av det zombie-actionspel från 2012, kommer att lanseras den 25 september på PlayStation, Xbox, Switch och PC. Dragami avslöjade detta releasedatum i RePops första trailer, som visar upp en del av det remastrade spelet och de karaktärer spelarna kommer att möta i spelet. Lollipop Chainsaw representerar ett samarbete mellan Goichi “Suda51” Suda (No More Heroes, Killer7) och regissören för Guardians of the Galaxy samt nuvarande DC-filmchefen James Gunn. Vid tiden för Lollipop Chainsaws släpp var Gunn främst känd för att ha regisserat filmerna Slither och Super, samt för att ha skrivit de två live-action Scooby Doo-filmerna och Zach Snyders remake av Dawn of the Dead. Vi pratade nyligen med Suda51 om hans karriär och hur han håller kontakten med James Gunn.

Samtidigt som trailern har Dragami också släppt olika detaljer om remastern av Chainsaw Lollipop, inklusive att PlayStation 5, Xbox Series X/S och PC-spelare kan njuta av spelet med 4K-upplösning och 60 FPS (PlayStation 4, Xbox One och Switch-versionerna stödjer 1080p-upplösning och 30 FPS). Dragami säger att RePop har kortare laddningstider, förbättrad kamera- och tangentrespons, ökad attackhastighet och snabbare rörelsehastighet. Dessutom har Chainsaw Blaster nu “auto rock on”, ett automatiskt eldläge, och en ökad maximal ammunitionsräkning, medan kombinationer nu är användbara från början av spelet. Nick Roulette har fått vissa förändringar, liksom minispelen. Dessutom är en ny auto-QTE-funktion nu standard.

Lollipop Chainsaw RePop kommer att finnas tillgängligt den 25 september för PlayStation 5, Xbox Series X/S, Switch och PC.

För mer information, läs Game Informers ursprungliga recension av Lollipop Chainsaw här. Ska du spela Chainsaw Lollipop RePop i september? Berätta gärna i kommentarerna nedan!

Utvecklaren och utgivaren Dragami Games har meddelat att Lollipop Chainsaw RePop, en remaster av det populära zombiedräparactionspelet från 2012, kommer att släppas den 25 september på PlayStation, Xbox, Switch och PC. I en nyligen släppt trailer avslöjas en del av det remastrade spelet samt de olika karaktärer som spelarna kommer att få möta. Lollipop Chainsaw är resultatet av ett samarbete mellan Goichi “Suda51” Suda (känd för No More Heroes och Killer7) och regissören James Gunn, som bland annat har arbetat med Guardians of the Galaxy och är nu chef för DC-filmer.

Remastern av Lollipop Chainsaw kommer att erbjuda förbättringar såsom 4K-upplösning och 60 FPS för PlayStation 5, Xbox Series X/S och PC-spelare. Dragami har även arbetat med att förbättra laddningstider, kamera- och tangentrespons, samt attack- och rörelsehastighet i spelet. Dessutom har Chainsaw Blaster fått nya funktioner såsom “auto rock on” och ökad ammunitionsräkning. Även Nick Roulette och minispelen har fått förbättringar, och en ny auto-QTE-funktion har lagts till som standard.

Lollipop Chainsaw RePop kommer att finnas tillgängligt från den 25 september för PlayStation 5, Xbox Series X/S, Switch och PC. Spelare som är sugna på en uppfräschad version av detta ikoniska spel kommer att kunna njuta av flera förbättringar och nya funktioner som Dragami har implementerat. Är du redo att återvända till den galna världen av Lollipop Chainsaw och bekämpa zombiehorderna med nya verktyg och funktioner?

Related Articles

Vi använder oss av kakor för att se till att du får den bästa upplevelsen på Game Network 

Scroll to Top