Sea of Thieves mest nedladdade PS5-spel i maj

Sony släppte listan över sina mest nedladdade spel på alla sina plattformar i maj, och Rares Sea of Thieves har toppat PS5-listorna i två territorier. Den tidigare Xbox-exklusiva kom till plattformen den 30 april.

En PlayStation Blogg-post avslöjar att Sea of Thieves var det bäst säljande PS5-spelet i USA/Kanada och EU, och slog topplistan med spel som Grand Theft Auto V, Madden NFL 24 och Call of Duty: Modern Warfare III. Det är en imponerande debut och visar att PlayStation-ägare har aptit på detta öppna världs

I maj var Sea of Thieves det mest nedladdade spelet till PlayStation 5, enligt en lista från Sony. Spelet, som tidigare varit en Xbox-exklusiv titel, släpptes på PlayStation-plattformen den 30 april och har sedan dess toppat försäljningslistorna i både USA/Kanada och EU. Trots hård konkurrens från populära spel som Grand Theft Auto V och Call of Duty: Modern Warfare III, lyckades Sea of Thieves charma spelare över hela världen med sitt spännande och äventyrliga gameplay.

En rapport från PlayStation Blogg visar att Sea of Thieves var det bäst säljande PS5-spelet i maj, vilket förmodligen beror på spelarens starka intresse för äventyrsfulla och öppna världar. Spelet erbjuder en unik upplevelse där spelarna kan utforska havets djup, bekämpa fientliga pirater och jaga skatter i en vacker och dynamisk spelvärld. Med en imponerande debut på PlayStation-plattformen verkar Sea of Thieves ha lyckats locka till sig en stor och engagerad spelarbas.

Med sin framgång som det mest nedladdade PS5-spelet i maj, bevisar Sea of Thieves att det fortfarande finns en stark efterfrågan på innovativa och underhållande spel. Med sitt unika koncept och sin charmiga karaktär ser det ut som att Sea of Thieves kommer att fortsätta att glänsa och vinna spelares hjärtan över hela världen. Med fortsatta uppdateringar och nytt innehåll att se fram emot, är det ingen tvekan om att Sea of Thieves kommer att förbli en favorit bland PlayStation-ägare under överskådlig framtid.

Related Articles

Vi använder oss av kakor för att se till att du får den bästa upplevelsen på Game Network 

Scroll to Top