Hades II Digital Issue Nu Live!

Om du prenumererar på den digitala utgåvan av Game Informer, kan du nu lära dig allt om vår resa till Supergiant för Hades II! Efter omslagets avslöjande är vår digitala utgåva nu live på webbläsare, iPad/iPhone och Android-enheter.

Utöver vår 12-sidiga Hades II omslagsberättelse, hittar du även stora funktioner om vår resa till Wizards of the Coast för att lära dig allt om vad som är nästa steg för Dungeons & Dragons, hur Digital Eclipse bevarar tv-spelshistoria med sina dokumentära TV-spel, detaljer från vår resa till Sydkorea för att spela The First Descendant, en funktion om att spåra upp och spela en trott förlorad Star Wars arkadkabinett, en artikel om historien och nuvarande tillståndet för Final Fantasy XI, och mycket mer! Vi har även förhandsvisningar för The Rogue Prince of Persia, Super Monkey Ball Banana Rumble, Kingdom Come: Deliverance II, Monaci 2, Still Wakes the Deep, Tales of the Shire, och recensioner för Stellar Blade, Eiyuden Chronicles: Hundred Heroes, Sand Land , TopSpin 2K5, Tales of Kenzera: Zau, Animal Well, och mycket mer!

Om du älskar tryckt material lika mycket som vi gör, kan du prenumerera på den fysiska tidningen:

Prenumerera nu

Du får 10 nummer för $19.91, eller två år och 20 nummer för $34.99. Enstaka utgåvor finns även tillgängliga för köp på denna länk eller i valfri GameStop-butik.

Du kan ladda ner apparna för att läsa utgåvan genom att följa denna länk.

Den digitala utgåvan av Game Informer har nu släppt det efterlängtade numret om Hades II! För prenumeranter på den digitala tidningen finns en djupgående utforskning av Supergiants senaste spel, inklusive en 12-sidig omslagsartikel. Utöver detta erbjuder tidningen funktioner om Dungeons & Dragons, TV-spelshistoria, The First Descendant, Star Wars arkadkabinett, Final Fantasy XI och förhandsvisningar av kommande spel som The Rogue Prince of Persia och Super Monkey Ball Banana Rumble. Recensioner av spel som Stellar Blade, Eiyuden Chronicles: Hundred Heroes och TopSpin 2K5 finns även att ta del av.

För de som föredrar det tryckta formatet erbjuder Game Informer också prenumeration på den fysiska tidningen. För endast $19.91 kan du få 10 nummer eller för $34.99 kan du prenumerera på två år och få 20 nummer. Indivudella utgåvor finns även tillgängliga för köp online eller i GameStop-butiker. Appar finns att ladda ner för att läsa den digitala utgåvan på webbläsare, iPad/iPhone eller Android-enheter för en optimal läsupplevelse.

Miss inte chansen att följa med på Game Informers resa in i spelvärlden och få exklusiv insyn i Hades II och mycket mer. Besök länken för att prenumerera eller för att ladda ner apparna och upptäck de senaste spelnyheter och recensioner. Hades II-digitalutgåvan är nu live och väntar på att du dyker in i spelens magiska värld.

Vi använder oss av kakor för att se till att du får den bästa upplevelsen på Game Network 

Scroll to Top