Hades II finns nu tillgängligt.

Hades II Early Access Release Out Now May 6 Cover Story Game Informer

Hades II finns nu tillgängligt i Early Access. Ja, på riktigt. Just nu. Varför läser du fortfarande detta? Gå och spela, du har några gudar att döda/flörta med/köpa saker av/osv!

Du kan spela Hades II redan idag, som nu finns i Early Access och kan köpas på Steam eller Epic Games Store.

HADES II är HÄR!!

Hades II är äntligen här och tillgängligt i Early Access på PC! Supergiants nya spel tar spelarna tillbaka till den förtrollande världen där de kan besegra gudar, flörta och köpa olika föremål. Efter tekniska tester är spelet nu tillgängligt för nedladdning på Steam eller Epic Games Store för $29.99. Så om du är redo att stiga ner i underjorden och möta nya utmaningar, är det dags att dyka in i Hades II!

Förutom själva spelet erbjuder Game Informer en mängd exklusivt innehåll relaterat till Hades II. Du kan ta del av omslagsavslöjanden, gameplay-förhandsvisningar och mycket mer på deras hemsida. Om du vill fördjupa dig i allt som spelet har att erbjuda och få en inblick i utvecklingen bakom det, är Game Informer platsen att besöka för all din Hades II-information.

Så om du är sugen på att ge dig in i en actionfylld och gudomlig värld, är det dags att ge Hades II en chans. Med spelet tillgängligt i Early Access kan du vara med och forma dess utveckling med feedback och kommentarer. Så ta chansen att utforska detta spännande äventyr och se vad som väntar runt hörnet i Hades II!

Vi använder oss av kakor för att se till att du får den bästa upplevelsen på Game Network 

Scroll to Top