PSN krävs för Ghost Of Tsushima multiplayer på PC

Ghost of Tsushima Director's Cut PC PSN PlayStation Network Account Required Legends Multiplayer

Den populära Playstation-exklusiva samurajspelet Ghost of Tsushima från 2020 släpps till PC den 16 maj, och inför spelets release har utvecklaren Sucker Punch Productions avslöjat att spelare inte kommer att behöva ett PlayStation Network-konto för att spela igenom spelets singelplayersläge, enligt VideoGamesChronicle. Dock kommer ett PSN-konto att krävas för att spela Ghost of Tsushimas flerspelarläge Legends, eller om du vill använda den nya Playstation PC-overlayen för att erhålla troféer och mer.

Detta följer nyheter från förra veckan där Playstation meddelade (och senare backade från) att Helldivers 2-spelare snart kommer att behöva koppla sitt PSN-konto till sitt Steam-konto, vilket ledde till omfattande ilska i spelets community. Det verkar som att Sucker Punch försöker ta täten genom att avslöja sina PSN-planer inför spelets lansering om 10 dagar.

Om du inte känner till Ghost of Tsushima: Legends är det en fristående flerspelarupplevelse som låter dig och upp till tre andra spelare bekämpa fiender i speciella uppdrag, besegra vågor av fiender och slutföra räder. Ett PSN-konto kommer att krävas för att spela Legends, men om du vill spela igenom spelets story (och Iki Island-utvidgningen) behöver du inte det.

Ghost of Tsushima släpptes till Playstation 4 den 17 juli 2020, innan det lanserades till Playstation 5 med en Director’s Cut den 20 augusti 2021. Detta är versionen som kommer till PC om 10 dagar den 16 maj 2024.

För mer information om spelet, läs Game Informers recension av Ghost of Tsushima och läs sedan om varför Director’s Cut-versionen av Ghost of Tsushima är ett måste för fans.

[Källa: VideoGamesChronicle]

Ska du spela Ghost of Tsushima på PC? Berätta för oss i kommentarerna nedan!

Det populära samurajspelet Ghost of Tsushima, som tidigare var en Playstation-exklusiv titel, är på väg att släppas till PC den 16 maj. Utvecklaren Sucker Punch Productions har avslöjat att spelare inte kommer att behöva ett PlayStation Network-konto för att spela igenom spelets singelplayersläge. Men för att ta del av spelets flerspelarläge Legends eller nyttja den nya Playstation PC-overlayen för att erhålla troféer och mer kommer ett PSN-konto att vara nödvändigt.

Beslutet att inte kräva ett PSN-konto för att spela singelplayersläget i Ghost of Tsushima på PC är en intressant vägval med tanke på den ökande trenden av att koppla samman spelkonton över olika plattformar. I och med att spelet släpps till en ny plattform finns det en möjlighet att nå en bredare publik utan att begränsa tillgängligheten för spelare som kanske inte har ett PlayStation-konto.

Ghost of Tsushima: Legends är en fristående flerspelarupplevelse som låter upp till fyra spelare samarbeta i speciella uppdrag och räder. För att ta del av denna del av spelet kommer dock ett PSN-konto att vara obligatoriskt. Spelet släpptes först till Playstation 4 år 2020 och har sedan dess fått en Director’s Cut-version till Playstation 5. Nu är det dags för PC-spelare att uppleva detta hyllade äventyr på sina egna datorer.

Vi använder oss av kakor för att se till att du får den bästa upplevelsen på Game Network 

Scroll to Top