Jackbox Naughty Pack är den första M-märkta spelet i serien.

Jackbox Party Packs har alltid möjliggjort vuxen-temade svar, men det har aldrig efterfrågats eller direkt uppmuntrats av spelen själva. För de som har velat ha en mer mogen upplevelse, så uppfyller nu Jackbox Games äntligen din önskan, då de har meddelat Jackbox Naughty Pack, en ny utgåva av tre spel som lovar kryddiga uppmaningar och smutsig kul senare i år.

Vi vet inte vilka typer av spel som kommer att ingå, men Jackbox Games hintar om “kryddiga överraskningar och kanske till och med några bekanta ansikten.” Leder det till en ny, mogen-version av You Don’t Know Jack? Kommer vi att få smutsigare varianter av vissa klassiska Jackbox-titlar? Eller kommer dessa att vara helt nya spel som helt enkelt inkluderar några favoritkaraktärer från tidigare spel? Tyvärr håller Jackbox Games för närvarande tyst om innehållet i Jackbox Naughty Pack.

Dock släppte studion en teaser trailer, som du kan titta på här. Jackbox Naughty Pack kommer att släppas någon gång i år, och Jackbox Games lovar mer information under sommaren.

Är du taggad för en hetare version av Jackbox Party Pack? Brukar du och de personer du spelar Jackbox-spel med vanligtvis gå mer mogen-temade med era svar, eller är du mer av en familjevänlig Jackbox-spelare? Berätta för oss vad du hoppas på från Jackbox Naughty Pack i kommentarerna nedan!

Jackbox Party Packs har alltid erbjudit en rolig och underhållande spelupplevelse för alla åldrar, men nu tar Jackbox Games steget in i ny mark när de introducerar Jackbox Naughty Pack – den första M-rated-spelet i serien. Med tre nya spel som lovar kryddiga och utmanande uppmaningar, kommer denna nya utgåva av Jackbox-spelen definitivt att locka till sig en mer vuxen publik. Med tidigare möjlighet till vuxen-temade svar, är det spännande att se hur Jackbox Naughty Pack kommer att skilja sig från de tidigare versionerna av spelen.

Även om vi ännu inte vet exakt vilka spel som kommer att ingå i Jackbox Naughty Pack, så har Jackbox Games lovat “kryddiga överraskningar och kanske till och med några bekanta ansikten.” Det är möjligt att vi kommer att få se smutsigare varianter av tidigare Jackbox-titlar eller helt nya spel med en vuxnare twist. Teasertrailern som släpptes ger en liten glimt av vad vi kan förvänta oss, men detaljer om spelets innehåll hålls fortfarande hemliga.

Jackbox Naughty Pack förväntas släppas senare i år och fans av Jackbox Party Packs kan se fram emot en mer vuxen och provokativ spelupplevelse. Med mer information som utlovats från Jackbox Games under sommaren, kommer det att bli spännande att se vad denna nya utgåva av spelen har att erbjuda. För de som letar efter en mer mogen och utmanande spelupplevelse, verkar Jackbox Naughty Pack vara det perfekta valet.

Vi använder oss av kakor för att se till att du får den bästa upplevelsen på Game Network 

Scroll to Top