Nya vänner och plats i Palworld

Den senaste teasern för nytt Palworld-innehåll, delad under IGN:s ID@Xbox-presentation, visar fyra nya Pals och en ny plats. Det finns en grod-Pal, en svamp-Pal, en tvåbent hundliknande Pal och en påfågel-Pal. Den nya platsen är också kraftigt inspirerad av Japan och täckt av körsbärsblommor.

Du kan se filmklippet nedan.

För mer information om Palworld, gå till länken här.

I den senaste teasern för Palworld som delades under IGN:s ID@Xbox-presentation avslöjas att det kommer att släppas fyra nya Pals och en helt ny plats under sommaren. De nya Pals inkluderar en grod-Pal, en svamp-Pal, en tvåbent hundliknande Pal och en påfågel-Pal. Dessa nya varelser kommer att föra med sig nya möjligheter och äventyr för spelarna att utforska.

Den nya platsen som introduceras i Palworld är starkt influerad av Japan och är täckt av vackra körsbärsblommor. Spelarna kommer att kunna upptäcka nya områden och träffa nya varelser när de utforskar denna färgglada och fantasifulla värld. Den nya miljön kommer att erbjuda spelarna en unik upplevelse och öppna upp för nya möjligheter för interaktion och utforskande.

Med de nya Pals och den spännande nya platsen kommer Palworld att erbjuda spelarna en fängslande och levande spelvärld att utforska och njuta av. Med en mångfald av varelser och en vacker miljö att utforska, kommer spelarna att kunna fördjupa sig i Palworlds fantasifulla och spännande universum. Se fram emot att skapa nya band med dina Pals och upptäcka allt som den nya platsen har att erbjuda när Palworld lanseras i sommar.

Vi använder oss av kakor för att se till att du får den bästa upplevelsen på Game Network 

Scroll to Top