Jubileum för Returnal med Fallen Asteria-animering

Housemarque firar treårsjubileum av sin populära shooter roguelike Returnal genom att samarbeta med Dark Horse Comics för en grafisk roman, konstbok och en ny animerad anpassning som du kan titta på just nu. Denna nyhet följer gårdagens teaser från både Housemarque och senare Dark Horse Comics om Returnal, vilket fick fansen att hamna i en förståelig hysteri om vad lagen hade i beredskap för spelarna.

“Ytterligare ett år, en ny cykel,” läser ett inlägg på X (tidigare Twitter) från Housemarque. “Tredje gången omkring, extra byte avslöjas med Dark Horse-flärd.”

Här är vad den här flärten för med sig till Returnal-universumet:

– Returnal: Fallen Asteria Grafisk Roman
– Returnal Konstbok
– Fallen Asteria Animerad Anpassning

Nu, även om PlayStation testar vatten i korsmedieproduktion med Amazon’s God of War-serie och Netflix’s Horizon-anpassning, är denna Returnal-anpassning inte densamma. Istället är det en “animerad version av första numret i den kommande grafiska romanen, Returnal: Fallen Asteria.” Kolla in det själv nedan:

Housemarque säger att den 88-sidiga grafiska romanen kommer att komma i pocketbok på bokhandelsdiskar från och med den 22 oktober 2024 och den kommer att finnas på serietidningsbutiker nästa dag.

Det är oklart om den animerade anpassningen ovan är den anpassning dagens tillkännagivande hänvisar till eller om det bara är den första delen av den, eftersom den bara anpassar den första numret av den grafiska romanen.

Här är en titt på Returnal: Fallen Asteria-numren som kommer i oktober:

Det finns inga ord om när Returnal konstboken kommer att komma, men antagligen i år.

För mer om spelet, läs Game Informers Recension av Returnal, och kolla sedan in denna historia om de PC-specifikationer som krävs för att spela Returnal på en stationär dator eller bärbar dator. Efter det, läs om Returnals Ascension-uppdatering, som lade till samarbetsgameplay och en ny utmaningstorn till spelet.

Returnal släpptes på PlayStation 5 den 30 april 2021. Det lanserades på PC den 15 februari 2023.

Är du spänd på dagens Returnal-nyheter? Låt oss veta i kommentarerna nedan!

Housemarque firar treårsjubileum av sin populära shooter roguelike Returnal genom att samarbeta med Dark Horse Comics för en grafisk roman, konstbok och en ny animerad anpassning. Denna spännande nyhet har fått fansen att pirra av förväntan om vad dessa nya tillskott kommer att innebära för Returnal-universumet. Med en teaser som släpptes av både Housemarque och Dark Horse Comics igår, har fansen nu fått en första smygtitt på vad som komma skall.

Detta samarbete kommer att resultera i en grafisk roman med titeln “Returnal: Fallen Asteria”, en konstbok samt en animerad anpassning av den första delen av den kommande grafiska romanen. Den 88-sidiga grafiska romanen förväntas släppas i pocketboksformat den 22 oktober 2024, och den kommer att finnas tillgänglig i serietidningsbutiker dagen därpå. Den animerade anpassningen ger fansen en försmak av vad de kan förvänta sig av den nya berättelsen.

Med detta initiativ visar Housemarque och Dark Horse Comics att de är redo att utforska nya möjligheter för Returnal-serien. Med en spännande grafisk roman, konstbok och animerad anpassning på gång, är det tydligt att de båda företagen är engagerade i att föra Returnal-universumet till nya nivåer av kreativitet och interaktivitet. Fansen kan se fram emot att följa med på denna resa och utforska de nya berättelserna som väntar runt hörnet.

Vi använder oss av kakor för att se till att du får den bästa upplevelsen på Game Network 

Scroll to Top