Starfields första expansion, Sönderkrossad rymd, släpps i höst

Starfields första expansion, Shattered Space, förväntas komma i höst enligt regissören Todd Howard. Dessutom kommer en ny uppdatering för Starfield senare denna vecka som kommer att göra ändringar i skeppsbyggnadsmekanik och mer.

Howard avslöjade detta och mer om Starfield i en ny intervju med Kinda Funny, där Bethesda verkställande producent även diskuterade Amazon’s Fallout TV-show och Fallout-serien i allmänhet, enligt XboxEra. När det gäller vad man kan förvänta sig av Shattered Space sa Howard inte mycket. Vi vet dock redan att det kommer att ge nytt berättelseinnehåll, platser, utrustning och mer till Starfield.

Enligt XboxEra kommer Shattered Space att vara gratis för alla Starfield Deluxe Edition-ägare.

När det gäller uppdateringen som kommer till Starfield senare denna vecka säger Howard att fokus kommer att ligga på skeppsbyggandet. Det här överensstämmer med vad Starfield-teamet delade förra året i sina planer för 2024 för spelet. Här är vad de sa vid den tiden: “För de som älskar skeppsbyggnad kommer vi också att utöka skeppsanpassningen med skeppdekorationer, nya skeppsbyggnadsmöjligheter och mer.”

Andra planerade uppdateringar för 2024 inkluderar nya sätt att resa, stadskartor, modstöd, tillgänglighet och ytterligare svårighetsalternativ, och mer.

För mer information om spelet, läs Game Informers Starfield-recension, och läs sedan om hur Starfield är förvånansvärt bra som ett fjärrspel. Efter det, kolla in den här historien om hur Starfield är mer som en sci-fi-temapark än ett öppet världsäventyr.

[Källa: Kinda Funny via XboxEra]

Vad hoppas du att se i Shattered Space-expansionen? Låt oss veta i kommentarerna nedan!

Starfields första expansion, Shattered Space, kommer att släppas i höst enligt Todd Howard. I en ny intervju med Kinda Funny avslöjade Howard att expansionen kommer att erbjuda nytt berättelseinnehåll, platser, utrustning och mer till Starfield. Trots att Howard inte avslöjade mycket om vad vi kan förvänta oss av Shattered Space, är det klart att spelare kan se fram emot spännande uppdateringar för spelet.

Enligt XboxEra kommer Shattered Space att vara gratis för alla Starfield Deluxe Edition-ägare, vilket är en stor fördel för fansen. Dessutom kommer en uppdatering för Starfield att släppas senare denna vecka med fokus på förbättringar i skeppsbyggnadsmekaniken. Teamet bakom Starfield har också planerat ytterligare uppdateringar för 2024, inklusive nya sätt att resa, stadskartor, modstöd och mer.

För fans av spelet är det spännande att se hur Starfield fortsätter att utvecklas och förbättras med hjälp av expansionen Shattered Space och kommande uppdateringar. Med en ökad fokus på skeppsbyggnad och en mängd nya funktioner och innehåll att vänta sig, är Starfield säker på att fortsätta att locka spelare in i sitt sci-fi-universum. Håll utkik efter fler uppdateringar och nyheter om spelet framöver.

Vi använder oss av kakor för att se till att du får den bästa upplevelsen på Game Network 

Scroll to Top