Marvel Snap Mays 2024 Säsong Multiverse Turné med Blink och Exiles

Marvel Snap fortsätter att vara framgångsrik, liksom den säsongsmässiga strukturen för det free-to-play, däckbyggande kortstridsspelet från Second Dinner. Tidigare säsonger har varit tematiserade efter olika delar av Marvel Universe, som Avengers vs X-Men eller Thunderbolts, men den här säsongen lutar lite mer åt Marvel Multiversum med Blink och Exiles. Denna säsong, med titeln “A Blink in Time”, introducerar fem nya karaktärer, två nya platser och mer.

De nya karaktärerna som ansluter till spelet i “A Blink in Time” är följande:

 • Blink (5 Kostnad, 7 Kraft)
  • Vid upptäckt, byt det sista kortet du spelade med ett högre kostnads kort från din lek.
 • Nocturne (3 Kostnad, 5 Kraft)
  • Du kan flytta denna en gång. När den här rör sig, ersätt dess plats med en slumpmässig ny plats.
 • Sage (3 Kostnad, 0 Kraft)
  • Vid upptäckt, +2 kraft för varje olika kraft bland alla andra kort här.
 • Namora (5 Kostnad, 6 Kraft)
  • Vid upptäckt, ge +5 kraft till var och en av dina ensamma kort på en annan plats.
 • Sasquatch (6 Kostnad, 10 Kraft)
  • Kostar 1 mindre för varje kort du spelade förra rundan.

Förutom dessa helt nya karaktärer som ansluter till Marvel Snap-samlingarna, finns det två nya platser: Panoptichron, där kort som inte startade i din lek får +2 kraft, och Cancun, där kraft på den platsen inte räknas mot att vinna spelet. Nya album med Dan Hipp och Rian Gonzales uppmuntrar också till Variant-samlingar genom att belöna föremål tematiserade efter Werewolf By Night, Silk, och Iron Lad. Slutligen känner vi till datum för Serie 5-släppen för denna säsong. Baron Zemo och Nocturne får sina Serie 5-släpp den 7 maj, Sage anländer den 14 maj, Namora den 21 maj, och Sasquatch den 28 maj.

Marvel Snap’s maj-säsong, A Blink in Time, börjar idag. För mer om Marvel Snap, kolla in Charles Hartes åsiktstext från när spelet ursprungligen kom till mobila enheter.

Marvel Snap fortsätter att vara framgångsrik med sin maj-säsong, där fokus nu vänder mot Marvel-multiversum. Denna säsong, med titeln “A Blink in Time”, introducerar nya karaktärer och platser som kommer att utmana spelarnas strategi och deckbyggnadskunskaper. Med Blink och Exiles som nya tillägg kommer spelarna att möta spännande utmaningar och möjligheter att utforska en ny dimension av Marvel Universe.

De nya karaktärerna som ansluter till spelet bjuder på unika förmågor och strategiska möjligheter. Karaktärer som Blink, Nocturne, Sage, Namora och Sasquatch ger spelarna möjlighet att skapa spännande kombinationer och taktiker för att dominera sina motståndare. Den nya säsongen erbjuder också två nya platser, Panoptichron och Cancun, som kommer att förändra dynamiken i spelet och kräva att spelarna anpassar sina strategier för att maximera sina chanser att vinna.

Inte bara introducerar “A Blink in Time” nya karaktärer och platser, men även nya album och Serie 5-släpp som ger spelarna möjlighet att utforska olika teman och samla belöningar inspirerade av populära Marvel-figurer. Med den spännande inriktningen mot Marvel-multiversumet kommer spelarna att uppleva en helt ny dimension av Marvel Snap och få chansen att utmana sig själva och sina motståndare på nya sätt. Se till att delta i maj-säsongen och utforska de nya möjligheterna som väntar i Marvel-multiversumet.

Vi använder oss av kakor för att se till att du får den bästa upplevelsen på Game Network 

Scroll to Top