Nike och Tekken 8 samarbetar för Foamposite One-skoemejlighet

Nike och Bandai Namco samarbetar för att släppa en sko inspirerad av Tekken 8 som kommer att finnas tillgänglig för köp i september. Döpt till “Tekken 8 x Nike Air Foamposite One Fist,” kommer dessa skor att finnas tillgängliga genom Nike, SNKRS och utvalda återförsäljare både online och i butik för $250, enligt Sole Retriever.

Själva skorna är inspirerade specifikt av Tekken 8’s primära antagonist, Kazuya Mishima, då färgsättningen för skorna är en vridning av hans outfit i spelet. Sole Retriever beskriver skorna som med en iriserande Foamposite-material över designens övre del i armé marin, med en textur av falsk krokodilskinn över Foamposite-materialet, och svarta nyanser över läderögglapparna, skokragen och tungan.

Kolla in Tekken 8 x Nike Air Foamposite One Fist skorna nedan:

Skorna har även Tekken-logotyper, en Fist-logotyp med Tekkens karaktäristiska ljus och en fin låda för att förvara skorna.

Sole Retriever rapporterar att en andra färgsättning i denna serie är på väg och den kommer att referera till Jin Kazama, även om det ännu inte finns några bilder på hur den kommer att se ut.

Dessa Tekken 8 x Nike Air Foamposite One Fist skor kommer att kosta $250 när de släpps i september. För mer information, läs Game Informers Tekken 8 recension.

[Sourceland: Sole Retriever]

Kommer du att köpa dessa skor i september? Låt oss veta i kommentarerna nedan!

Nike och Tekken 8 har gått samman för att skapa en unik skokollektion vid namn “Tekken 8 x Nike Air Foamposite One Fist.” Denna samarbete kommer att resultera i en sko inspirerad av spelets huvudskurk, Kazuya Mishima, med en färgpalett som återspeglar hans outfit i spelet. Skorna kommer att kosta $250 och kommer att finnas tillgängliga via Nike, SNKRS och utvalda återförsäljare både online och i butik från och med september. Designen inkluderar iriserande Foamposite-material, falskt krokodilskinn och svarta nyanser på olika delar av skon.

Utöver den unika designen kommer Tekken 8 x Nike Air Foamposite One Fist skorna att inkludera Tekken-logotyper och en speciell låda för förvaring. En andra färgsättning i samma serie är också på väg och kommer att vara inspirerad av en annan av spelets karaktärer, Jin Kazama. Även om det ännu inte finns några bilder på denna variant, rapporterar Sole Retriever att den kommer att vara en del av den spännande samarbetskollektionen.

För fans av Tekken 8 och sneakers är detta samarbete mellan Nike och spelet en unik möjlighet att addera en speciell touch till sin skosamling. Med en design som hyllar spelets karaktärer och estetik kommer Tekken 8 x Nike Air Foamposite One Fist skorna att vara en eftertraktad del av sneakersamlingen för många entusiaster. Se till att hålla utkik efter släppet i september för att säkra dina egna exemplar av denna exklusiva samarbetskollektion.

Vi använder oss av kakor för att se till att du får den bästa upplevelsen på Game Network 

Scroll to Top