Nintendo Switch Sports får basket i gratis uppdatering.

Direkt efter Boston Celtics seger i NBA-finalen igår, lärde vi oss om ett nytt sätt att kliva in på planen i sommar. Nintendo Switch Sports, uppföljaren till den oerhört populära Wii Sports-serien, kom år 2022. Även om de initiala erbjudandena saknade djup och ibland lämnade oss med en längtan efter mer än vad grundspelet kunde erbjuda, har Nintendo hållit fast vid titeln och förbättrat erbjudandena genom gratis uppdateringar. Några månader efter lanseringen, lade titeln till golf utan extra kostnad, och under dagens Nintendo Direct, lärde vi oss att en annan gratis uppdatering kommer till spelet i sommar för att lägga till basket i mixen.

Nintendo Switch Sports implementering av basket använder rörelsekontroller för att dribbla, passa och skjuta. Du kan delta i två-mot-två-matcher lokalt, eller tävla i Five-Streak Battle-matcher och Three-Point Contests. Du kan också delta i en solo Three-Point Challenge, där du måste göra så många korgar som möjligt innan tiden tar slut.

Nintendo Switch Sports basketuppdatering kommer i sommar. För mer information om Nintendo Switch Sports, se till att läsa vår recension av grundspelet här.

Efter den spännande segern för Boston Celtics i NBA-finalen igår kväll, presenterades en spännande nyhet för Nintendo Switch-ägare. Nintendo Switch Sports, som är uppföljaren till den populära Wii Sports-serien, släpptes år 2022. Trots att spelet initialt saknade djup och kritiserades för att inte erbjuda tillräckligt med innehåll, har Nintendo fortsatt att förbättra titeln genom gratis uppdateringar. Efter att ha lagt till golf i spelet några månader efter lanseringen, avslöjade dagens Nintendo Direct att en ny gratis uppdatering kommer till spelet i sommar – basket kommer att läggas till i mixen.

Den nya basketuppdateringen i Nintendo Switch Sports kommer att använda sig av rörelsekontroller för att dribbla, passa och skjuta. Spelarna har möjlighet att delta i lokala två-mot-två-matcher, Five-Streak Battle-matcher och Three-Point Contests. Dessutom kommer det att finnas en solo Three-Point Challenge, där spelarna måste göra så många korgar som möjligt inom en given tidsram. Med den nya basketfunktionen kommer Nintendo Switch Sports att erbjuda ännu mer variationsrikt innehåll för spelarna att utforska.

Nintendo Switch Sports basketuppdatering förväntas släppas under sommaren. För fans av spelet och sportälskare kommer detta vara ett perfekt tillfälle att testa på de nya basketfunktionerna och njuta av den nya utmaningen. Håll utkik efter fler uppdateringar och nyheter om Nintendo Switch Sports för att hålla dig uppdaterad om de senaste funktionerna och möjligheterna som spelet har att erbjuda.

Related Articles

Vi använder oss av kakor för att se till att du får den bästa upplevelsen på Game Network 

Scroll to Top