Dragon Age: Veilguard Digital Ute Nu!

Om du prenumererar på den digitala utgåvan av Game Informer, kan du nu lära dig allt om vår resa till BioWare för Dragon Age: The Veilguard! Efter omslagssläppet är vår digitala utgåva nu live på webbläsare, iPad/iPhone och Android-enheter.

Förutom vår 12-sidiga Dragon Age: The Veilguard-omslagsartikel, kommer du också att hitta stora reportage om vår resa till Warszawa, Polen för att spela The Alters, en djupdykning i SFB Games, skaparna av Snipperclips och Crow Country, en tillbakablick på Silent Hill med de utvecklare det har inspirerat, en artikel om hur Sony och Microsoft skapade sina specialkontroller, rapportering från Summer Game Fest, och mycket mer! Vi har även förhandsgranskningar för Assassin’s Creed Shadows, Call of Duty: Black Ops 6, Black Myth Wukong, Star Wars Outlaws, Undermine 2, Final Fantasy XIV: Dawntrail, och recensioner för Senua’s Saga: Hellblade 2, XDefiant, Paper Mario: The Thousand-Year Door, Crow Country, Minishoot’ Adventures, Lorelei and the Laser Eyes, och mycket mer!

Om du älskar tryck lika mycket som vi gör, kan du prenumerera på den fysiska tidningen. Du får 10 nummer för $19.91, eller två år och 20 nummer för $34.99. Individuella nummer är också tillgängliga för köp på den här länken eller i valfri GameStop-butik.

Du kan ladda ner apparna för att läsa utgåvan genom att följa denna länk.

Den digitala utgåvan av Game Informer har släppt sin senaste fråga, fokuserad på Dragon Age: The Veilguard! Utöver en omfattande 12-sidig artikel om omslaget, erbjuder tidningen även intressanta reportage från en resa till Warszawa, Polen för att spela The Alters, en inblick i SFB Games, skaparna av Snipperclips och Crow Country, samt en nostalgisk återblick på Silent Hill och dess inspirerande utvecklare. Dessutom inkluderas artiklar om specialkontrollerna från Sony och Microsoft, rapportering från Summer Game Fest och förhandsgranskningar av kommande spel som Assassin’s Creed Shadows, Call of Duty: Black Ops 6, Black Myth Wukong, och mycket mer.

För de som föredrar det fysiska formatet erbjuder Game Informer prenumerationer där man kan få 10 nummer för 19,91 dollar eller två års prenumeration med 20 nummer för 34,99 dollar. Enstaka nummer går också att köpa online eller i GameStop-butiker. Om man föredrar att läsa digitalt finns möjligheten att ladda ner apparna för att läsa utgåvan via en given länk. Dragon Age-fans och spelentusiaster kommer att finna en mängd spännande och informativt innehåll i den senaste digitala utgåvan av Game Informer.

Related Articles

Vi använder oss av kakor för att se till att du får den bästa upplevelsen på Game Network 

Scroll to Top