A Quiet Place Game avslöjas i trailer.

Fans av A Quiet Place-filmerna kanske kommer ihåg att ett videospel baserat på franchisen tillkännagavs för nästan tre år sedan. Efter år av oro men ändå passande tystnad har förläggaren Saber Interactive avslöjat titeln och den första trailern för A Quiet Place: The Road Ahead.

Det första-persons äventyret är en originalberättelse med en ung kvinna i huvudrollen som måste vandra genom ett nytt område av filmens post-apokalyptiska landskap av okända skäl (fast spelets beskrivning nämner att hon kämpar med någon typ av familjedrama). Liksom filmerna kräver det att man håller tyst för att undvika förtreten av de ljudkänsliga utomjordingarna och användning av verktyg som en anpassad mikrofon som mäter ljudnivåerna i ett område.

Smygande är nyckeln och spelarna måste noggrant observera miljöer för att skapa sina egna vägar samtidigt som de undviker ljudskapande faror som att kliva på glasögon, som syns i videon. Trailern visade inget slagsmål, men om det är något som filmerna finns det troligen vapen men kanske nerfokuserade, de är ganska högljudda, kan du se.

Intressant nog verkar A Quiet Place: The Road Ahead ha bytt utvecklare. När spelet först tillkännagavs styrde Illogika. Nu krediterna för spelet Stormind Games, teamet bakom Remothered skräckserien och, mest nyligen, Batora: Lost Haven.

A Quiet Place: The Road Ahead var ursprungligen planerad att lanseras 2022, samma år som A Quiet Place Part II hade premiär på biograferna. Med denna trailer som kommer inför premiären den 28 juni av A Quiet Place: Day One, åker spelet igen med en ny films lanseringens momentum. A Quiet Place: The Road Ahead kommer någon gång i år till PlayStation 5, Xbox Series X/S och PC.

För fans av A Quiet Place-filmerna har det länge varit känt att ett spel baserat på franchisen var på gång, och nu har Saber Interactive äntligen avslöjat titeln och den första trailern för A Quiet Place: The Road Ahead. Det första-persons äventyret kommer att fokusera på en ung kvinna som navigerar genom det post-apokalyptiska landskapet från filmerna och måste hålla sig tyst för att undvika att locka till sig de ljudkänsliga utomjordingarna.

Smygande kommer att vara nyckeln i A Quiet Place: The Road Ahead, och spelare kommer att behöva vara uppmärksamma på små detaljer i miljön för att undvika att skapa ovälkomna ljud. Trailern visade ingen direkt konfrontation med hotet, men det antyds att spelaren kommer att kunna använda vapen på ett försiktigt och strategiskt sätt för att övervinna utmaningarna. Utvecklaren Stormind Games har övertagit projektet från Illogika och ser fram emot att leverera en spännande och skrämmande spelupplevelse.

Med lanseringen av A Quiet Place: The Road Ahead under samma tid som premiären av A Quiet Place: Day One ökar spänningen för både film- och spelentusiaster. Spelet väntas släppas senare i år till PlayStation 5, Xbox Series X/S och PC, och det ser ut att vara en perfekt match för alla som älskar spännande stealth-spel med en unik och skrämmande twist. Med sin unika berättelse och små detaljer som speglar atmosfären från filmerna ser det ut som att A Quiet Place: The Road Ahead kommer att bli en mycket efterlängtad titel för fans av franchisen.

Related Articles

Vi använder oss av kakor för att se till att du får den bästa upplevelsen på Game Network 

Scroll to Top