Octopath Traveler II på Xbox och Game Pass, första spelet äntligen på PlayStation.

Förra årets Octopath Traveler II är nu tillgänglig på Xbox Series X/S och Xbox One, meddelar Square Enix. Dessutom har Square Enix släppt den första Octopath Traveler till PlayStation 5 och PlayStation 4, vilket innebär att båda huvudspelen i Octopath Traveler-serien nu går att spela på alla konsolplattformar.

Om du har en Xbox är Octopath Traveler II även tillgänglig på Xbox och PC Game Pass tillsammans med det första spelet. Om du har väntat på att dyka in i den här serien – oavsett om det är på Xbox, PlayStation, Switch eller PC – är det nu bästa tillfället. Båda spelen är fantastiska; läs varför i Game Informers recension av Octopath Traveler och i deras recension av Octopath Traveler II.

För att fira att serien nu finns tillgänglig på alla nuvarande plattformar och PC (via Steam och Windows), har utvecklaren Team Asano släppt en gratis uppdatering av Octopath Traveler II som inkluderar ett “Extra Battle”-läge som blir tillgängligt efter att man besegrat spelets slutliga boss. I detta läge kan spelarna testa sina färdigheter mot nytt extra svåra motståndare – inklusive huvudkaraktärerna från det första spelet. Detta läge har varit tillgängligt på Xbox-konsoler sedan lanseringen men är nu tillgängligt på PlayStation, Switch och PC.

“Ända sedan lanseringen 2018 med Octopath Traveler har Octopath Traveler-serien sålt över fyra miljoner exemplar världen över och populariserat den unika HD-2D-konststilen: en slående blandning av 2D-karaktärsdesigner i vackra 3D-världar,” står det i ett pressmeddelande. “Båda spelen är en fristående upplevelse som utspelar sig i olika världar med åtta distinkta protagonister, var och en med sina egna berättelser att utforska och Path Actions att använda. Spelarna kommer att påbörja ett storslaget äventyr och styra sin egen resa, beroende på vilka de väljer att spela som.”

Ska du spana in serien på en ny plattform? Berätta gärna i kommentarerna nedan!

Octopath Traveler II är nu tillgänglig på Xbox Series X/S och Xbox One, samt på PC Game Pass, meddelar Square Enix. Dessutom har det första spelet äntligen släppts till PlayStation 5 och PlayStation 4, vilket betyder att båda spelen i Octopath Traveler-serien nu kan spelas på alla spelkonsoler. Om du har väntat på att ge dig in i denna fantastiska serie är det här det perfekta tillfället att göra det, oavsett om du föredrar att spela på Xbox, PlayStation, Switch eller PC.

För att fira att Octopath Traveler-serien nu finns tillgänglig på alla aktuella spelplattformar och PC, har Team Asano släppt en gratis uppdatering till Octopath Traveler II. Denna uppdatering inkluderar ett “Extra Battle”-läge som låses upp efter att spelare besegrat spelets slutboss. I detta läge kan spelare utmana sig själva mot extra svåra motståndare, inklusive huvudkaraktärerna från det första spelet. Funktionen har varit tillgänglig på Xbox sedan lanseringen, men är nu även tillgänglig på PlayStation, Switch och PC.

Octopath Traveler-serien har sålt över fyra miljoner exemplar världen över sedan lanseringen 2018 och har blivit känd för sin unika HD-2D-konststil. Båda spelen i serien erbjuder en fristående upplevelse med åtta distinkta protagonister, var och en med sina egna berättelser att utforska och speciella Path Actions att använda. Spelarna kommer att ge sig ut på ett storslaget äventyr och styra sin egen resa, beroende på vilken karaktär de väljer att spela som. Om du ännu inte har provat Octopath Traveler-serien på en ny plattform, kan det vara dags att göra det nu för en unik spelupplevelse.

Related Articles

Vi använder oss av kakor för att se till att du får den bästa upplevelsen på Game Network 

Scroll to Top