Possibility Space stänger ner

Possibility Space har stängt ner, enligt tidigare anställda.
Nyheten om utvecklarens öde postades av en tidigare anställd på sociala medier , och bekräftades separat för Game Network av en annan utvecklare som påverkats av nedläggningen.
Nedläggningen kommer bara några veckor efter att moderbolaget Prytania Media formellt stängde ner sin studio Crop Circle Games.

Possibility Space har nu stängt ner, vilket har bekräftats av tidigare anställda och påverkade utvecklare. Nyheten spreds först av en tidigare anställd på sociala medier och bekräftades senare av en annan källa för game Nework Det är en stor förlust för spelbranschen, särskilt med tanke på att moderbolaget Prytania Media nyligen stängde ned Crop Circle Games bara några veckor tidigare.

Nedläggningen av Possibility Space kommer som en chock för många inom branchen, och det har lett till stor sorg och osäkerhet bland de anställda. Det är aldrig lätt när ett spelstudio stänger ner, och det kan påverka hela ekosystemet och kollektivavtal inom branschen. Det är viktigt att titta på vad som ledde till nedläggningen och hur det kan påverka andra studior och utvecklare i framtiden.

Det är nu avgörande att branschen tar lärdom av detta och ser till att kollektivavtal och rättigheter för anställda inom spelutveckling både respekteras och prioriteras. Nedläggningen av Possibility Space bör fungera som en påminnelse om hur skör spelbranschen kan vara och hur viktigt det är att skydda dess arbetstagare och värderingar för en hållbar framtid.

Vi använder oss av kakor för att se till att du får den bästa upplevelsen på Game Network 

Scroll to Top