Röstskådespelare i FF XVI spelar Galactus i Marvels Fantastic Four film

Marvel Studios har castat Ralph Ineson som den planetätande Galactus för The Fantastic Four. PlayStation 5-spelare kanske känner igen det namnet som rösten för Cidolfus Telamon, även känd som Cid, i Final Fantasy XVI. Denna casting kommer från The Hollywood Reporter, som rapporterar att produktionen kommer att börja filma i mitten av sommaren i England.

Ineson, som du kanske också känner igen från The VVitch, The Northman och The Creator, ansluter sig till en stjärnspäckad ensemble för Marvel Cinematic Universe:s första film om Marvels First Family, med Pedro Pascal (HBO:s The Last of Us) som Reed Richards/Mister Fantastic, Vanessa Kirby (Mission Impossible: Dead Reckoning) som Sue Storm/Invisible Woman, Joseph Quinn (Stranger Things) som Johnny Storm/Human Torch, och Ebon Moss-Bachrach (The Bear) som Ben Grimm/The Thing. Tillsammans med Ineson ansluter sig en kvinnlig Silver Surfer spelad av Julia Garner (Ozark).

Paul Walter Hauser (Cobra Kai) och John Malkovich (Being John Malkovich) kommer också att dyka upp i The Fantastic Four, även om deras roller för närvarande inte är avslöjade.

Om du har spelat FFXVI, vet du redan att Ineson har en fantastisk röst, helt perfekt för rollen som en massiv galaktisk varelse som äter planeter; vi ser fram emot att se vad han gör som Galactus när The Fantastic Four har premiär på biografer den 25 juli 2025.

För mer information, läs Game Informers recension av Final Fantasy XVI och sedan Game Informers exklusiva intervju med producenten Naoki Yoshida om vad de lärt sig, Clives mottagande, lösa trådar och mer. Ta en titt på Game Informers Final Fantasy XVI-täckningshub för vår exklusiva omslagsberättelse, bakom kulisserna-detaljer, videointervjuer och mer.

Källa: The Hollywood Reporter]

Tror du att Ralph Ineson kommer att göra en bra Galactus? Berätta för oss i kommentarerna nedan!

Spelvärlden och filmvärlden kommer att mötas när rösten bakom Final Fantasy XVI:s Cid, Ralph Ineson, tar på sig rollen som den mäktiga Galactus i Marvels kommande Fantastic Four-film. Detta spännande castingbeslut har fått fans att spekulera och förvänta sig en imponerande prestation från den erfarna skådespelaren. Produktionen förväntas dra igång i England under sommaren, vilket gör att fans kan se fram emot att se Ineson ge liv åt denna ikoniska Marvel-skurk.

I rollistan för The Fantastic Four finner vi även andra kända namn, såsom Pedro Pascal, Vanessa Kirby och Joseph Quinn i rollerna som Reed Richards/Mister Fantastic, Sue Storm/Invisible Woman och Johnny Storm/Human Torch. Med en sådan talangfull ensemble är förväntningarna höga för denna efterlängtade film i Marvel Cinematic Universe. Med Julia Garner som även kommer att porträttera en kvinnlig Silver Surfer, är det tydligt att produktionen siktar på att leverera en episk och minnesvärd berättelse för fans världen över.

Med Ralph Ineson som Galactus och en rad andra talangfulla skådespelare som sammanstrålar på bioduken, är det bara att vänta och se vilken magi som skapas när The Fantastic Four har premiär. Med Inesons imponerande röstarbete och erfarenhet på scenen och i filmvärlden, finns det ingen tvekan om att han kommer att ge liv åt den planetätande Galactus på ett sätt som kommer att imponera på fans och kritiker. Så markera den 25 juli 2025 i kalendern och förbered dig på att vara en del av den stora äventyret som väntar på bioduken.

Vi använder oss av kakor för att se till att du får den bästa upplevelsen på Game Network 

Scroll to Top