Senuas Saga: Hellblade II PC Specer H1: Krav och specifikationer

Senuas Saga: Hellblade II släpps till Xbox Series X/S och PC denna månad, och medan vi vet att denna uppföljare kommer att vara låst till 30 FPS på konsoler, kommer PC-spelare att kunna njuta av högre bildfrekvenser. Inför spelets lansering den 21 maj har utvecklaren Ninja Theory avslöjat PC-specifikationer och systemkrav för Senuas Saga: Hellblade II och för att spela spelet på bästa sätt kommer du behöva en ganska kraftfull dator.

Om du är bekant med Ninja Theorys arbete vet du förmodligen redan att de pushar gränserna för teknologi, så det kommer kanske inte som en överraskning att din PC också behöver göra det. Men om du är ny på detta team, eller bara vill kolla om du är redo för spelet senare denna månad, så har vi dig täckt.

Senuas Saga: Hellblade II släpps till Xbox Series X/S och PC den 21 maj.

För mer information, se den senaste Hellblade II-trailern här och läs sedan om Hellblade II’s fotoläge och vad du kan förvänta dig vid lanseringen. Efter det, se denna Hellblade II-speltrailer.

Är din PC redo att köra detta spel? Berätta för oss i kommentarerna nedan!

Senuas Saga: Hellblade II kommer att släppas till Xbox Series X/S och PC den 21 maj och medan konsolspelare kommer att vara begränsade till en bildhastighet på 30 FPS, kommer PC-spelare att kunna njuta av högre bildhastigheter. För att få den bästa spelupplevelsen krävs en ganska kraftfull dator, och utvecklaren Ninja Theory har avslöjat PC-specifikationerna och systemkraven för spelet inför lanseringen. Om du är bekant med Ninja Theorys tidigare arbete vet du att de är kända för att pusha gränserna för teknologi, vilket betyder att din dator också behöver vara förberedd för att kunna hantera spelet.

För de som är nyfikna på om deras dator är redo för Senuas Saga: Hellblade II, är det viktigt att kolla in de officiella systemkraven släppta av Ninja Theory. Det är en bra idé att se den senaste trailern för spelet för att få en bättre förståelse för vad som krävs för att köra det smidigt. PC-spelare kan förvänta sig att behöva en dator med hög prestanda för att kunna dra nytta av spelets fantastiska grafik och gameplay.

Innan spelets lansering den 21 maj, är det en bra idé att dubbelkolla om din dator uppfyller de nödvändiga kraven för att köra Senuas Saga: Hellblade II. Se den senaste trailern för att få en försmak på vad spelet har att erbjuda och så att du kan förbereda dig för en spännande spelupplevelse. Dela gärna i kommentarerna nedan om din PC är redo att köra detta efterlängtade spel!

Vi använder oss av kakor för att se till att du får den bästa upplevelsen på Game Network 

Scroll to Top