Star Wars: Hunters släpps i juni på Switch

Zynga har släppt en ny trailer för sitt kommande konkurrenskraftiga multiplayer-spel, Star Wars: Hunters, som avslöjar en release den 4 juni tillsammans med en ny filmisk titt på några av karaktärerna. Star Wars: Hunters kommer att släppas till Switch samt iOS och Android-enheter den dagen, vilket ger spelare chansen att tävla med andra på ikoniska platser som skogsmånen Endor, den isiga planeten Hoth och andra platser med Hunters som J-3DI, en drod som tror att han är en Jedi, Utooni vilket är två Javas staplade på varandra i en trenchcoat, och mer.

Zynga säger att varje Hunter har sin egen unika uppsättning färdigheter för att hjälpa dem i arenan, vilket är huvudattraktionen på den nya planeten Vespaara. “Star Wars: Hunters har flera spellägen för spelare att testa sin skicklighet, som Squad Brawl, där motstående lag kommer att strida om att få flest eliminerade, och Trophy Chase, där tävlande lag kommer att kämpa om kontrollen över den svårfångade droden TR-F33”, står det i ett pressmeddelande.

Kolla in aktionen i den nya Star Wars: Hunters trailern nedan:

“We are beyond excited to welcome fans across the globe to Vespaara,” skriver Zyngas vice president Sam Cooper i ett pressmeddelande. “Vi kan knappt vänta på att spelarna ska möta våra Hunters och hoppa in i arenan. Det finns så många roliga vinkar och blinkningar till igenkännliga, älskade Star Wars-miljöer, varelser och teman inom vårt spel som vi också är ivriga att se spelare över hela världen få chansen att upptäcka.”

Star Wars: Hunters kommer att vara tillgängligt över hela världen på Switch, iOS och Android-enheter. Det kommer vara gratis och på Switch krävs inte medlemskap i Nintendo Switch Online för att ladda ner och spela.

Titta på Star Wars: Hunters reveal trailer här och kolla sedan in lite gameplay från det här.

Kommer du att kolla in Star Wars: Hunters i juni? Låt oss veta i kommentarerna nedan!

Zynga har nyligen släppt en ny trailer för sitt kommande spel Star Wars: Hunters, vilket avslöjar att spelet kommer att släppas den 4 juni på Nintendo Switch, iOS och Android-enheter. I trailern får vi en ny filmisk titt på några av de karaktärer som spelarna kommer att kunna spela som, inklusive J-3DI och Utooni. Spelet kommer att erbjuda spelarna möjligheten att tävla på platser som skogsmånen Endor och isplaneten Hoth.

Varje Hunter i spelet kommer att ha sina egna unika färdigheter för att hjälpa dem i arenan, som huvudsakligen kommer att vara belägen på den nya planeten Vespaara. Star Wars: Hunters kommer att erbjuda flera spellägen för spelarna att utforska, inklusive Squad Brawl och Trophy Chase. Zynga lovar att spelet kommer att innehålla många roliga inslag och blinkningar till den älskade Star Wars-serien.

Zynga’s vice president, Sam Cooper, uttrycker sin entusiasm inför spelets release och välkomnar fans från hela världen till Vespaara. Spelet kommer att vara gratis att ladda ner och spela, och inte kräva medlemskap i Nintendo Switch Online för Switch-användare. Med ett spännande spelkoncept och kära Star Wars-teman, är Star Wars: Hunters säkerligen ett spel som fans av serien inte vill missa när det släpps i juni.

Vi använder oss av kakor för att se till att du får den bästa upplevelsen på Game Network 

Scroll to Top