Xbox Games Showcase i juni, följd av hemlig direkt för älskad franchise.

Xbox kommer att sända en Xbox Games Showcase i sommar. Liknande förra årets Starfield Direct, kommer showcase följas av en speciell “Redacted” direkt som kommer att dyka djupt in i en omtyckt franchises. När det gäller tidpunkten kommer Xbox Games Showcase att börja kl. 10 PT / 13 ET den 9 juni, med Redacted showcase som sänds omedelbart efter.

“Liksom vårt dubbelvisningsformat förra året med Starfield Direct, kommer vi omedelbart efter showcase att visa en djupdykning i nästa avsnitt av en omtyckt franchise”, läser ett Xbox Wire-blogginlägg. “Vi kan inte säga mycket, så för nu kommer vi att kalla det Xbox Games Showcase följt av [REDACTED] direkt. Detta kommer också att vara vårt första showcase med spel från vår portfölj av studior på Activision, Blizzard, Bethesda och Xbox Game Studios, utöver titlar från våra tredjepartspartner.

Och när vi ändå pratar om Activision Blizzard, gissar jag att den censurerade showen handlar om nästa Call of Duty, baserat på den associerade bilden som syns i inlägget nedan:

Vi vet att en annan Call of Duty kommer i år, efter förra årets Call of Duty: Modern Warfare III, och logotypen ser mycket militaristisk ut. Kapitoliumbyggnaden bakom den stärker också den här gissningen, särskilt om nästa Call of Duty handlar om Gulfkriget, vilket de senaste ryktena säger (med Black Ops-seriens utvecklare Treyarch som står på tur). Oavsett kommer vi snart att få reda på det eftersom presentationen följer Xbox Games Showcase som äger rum om mindre än två månader den 9 juni.

Denna Xbox Games Showcase kommer att följa årets Summer Game Fest livestream den 7 juni (och äger rum under SGFs endast media-dagar, där press och influencers kommer att spela olika spel på plats i Los Angeles, Kalifornien, från den 8 till den 10 juni). Efter Xbox Games Showcase kommer Ubisoft att hålla en annan Ubisoft Forward-händelse den 10 juni.

Vilket spel tror du att den censurerade direkt kommer att handla om? Berätta för oss i kommentarerna nedan!

Xbox Games Showcase har nyligen tillkännagivits och kommer att äga rum i juni, följt av en hemlig Direct för en älskad franchise. Liknande formatet från förra årets Starfield Direct kommer showcase att ge en överblick av vad som komma skall inom spelvärlden från Xbox. Det speciella “Redacted” direktet kommer direkt efter showcase och kommer att fokusera på en älskad franchise, där spel från studior som Activision, Blizzard, Bethesda och Xbox Game Studios kommer att presenteras.

Det verkar som att den censurerade showen kan handla om nästa Call of Duty-spel, baserat på den visuella ledtråden som inkluderar en logotyp som tyder på en militär tema och en bild av Kapitoliumbyggnaden. Med rykten om att nästa Call of Duty-spel fokuserar på Gulfkriget, kan det vara en möjlig förutsägelse för vad som kommer att avslöjas. Med Xbox Games Showcase endast några månader bort den 9 juni kommer fans av serien snart att få reda på vad som väntar.

Xbox Games Showcase kommer att vara en del av årets Summer Game Fest livestream den 7 juni och äger rum under media-dagar där press och influencers kommer att spela spel i Los Angeles, Kalifornien. Efter showcase kommer Ubisoft att visa upp sina nya spel under Ubisoft Forward-händelsen den 10 juni. Med spänningen byggd kring den hemliga “Redacted” direktet och möjliga avslöjandet av nästa Call of Duty-spel, ser det ut att bli en spännande tid för Xbox-fans och spelare överallt.

Vi använder oss av kakor för att se till att du får den bästa upplevelsen på Game Network 

Scroll to Top