Teamet Bakom Returnal delade kryptisk bild om info släpp imorgon

Housemarque, utvecklaren av titlar som Returnal och Resogun, har antytt någon form av tillkännagivande för imorgon.

I ett inlägg på X, publicerade utvecklaren helt enkelt en grafik av vad som verkar vara en splittrad reflektion av en kvinnas ögon med ordet “Imorgon.”

Mindre än två timmar senare delade Housemarque en kort videoklipp av samma bild men i animerad form.

Medan det instinktiva reaktionen är att anta att detta tillkännagivande är relaterat till Returnal, vare sig det är en uppföljare eller något annat, verkar det osannolikt. 2022 meddelade Housemarque att de arbetade med en ny IP för sin nästa titel. Det skulle dock inte nödvändigtvis utesluta möjligheten till mer Returnal-DLC, om inget annat. Mycket har förändrats för Housemarque sedan Returnal lanserades i april 2021, såsom att bli förvärvade av Sony bara några månader senare. Returnal lanserades på PC i februari 2023 och har uppdaterats med ytterligare innehåll och funktioner som co-op.

Som tur är behöver vi inte vänta länge för att få reda på vad Housemarque har i görningen härnäst. Under tiden, se till att kolla in vår recension av Returnal här.

Housemarque, spelutvecklaren bakom populära titlar som Returnal och Resogun, har gett en antydan om ett mystiskt tillkännagivande som planeras att göras imorgon. Genom ett inlägg på sociala medieplattformen X, släppte utvecklaren en enkel grafik av en splittrad reflektion av en kvinnas ögon tillsammans med ordet “Imorgon”.

Strax därefter delade Housemarque också en kort videoklipp som visar samma bild i animerad form. Även om det är lätt att anta att detta tillkännagivande är kopplat till Returnal, verkar det osannolikt med tanke på att Housemarque tidigare meddelade att de arbetade på en ny IP för sin kommande titel. Det betyder dock inte att det är omöjligt med mer DLC för Returnal eller något annat spänningsskapande projekt i pipelinen.

Eftersom mycket har förändrats för Housemarque sedan lanseringen av Returnal 2021, inklusive företagets förvärv av Sony och spelets expansion till PC, är spänningen runt detta kommande tillkännagivande hög. Förväntningarna är höga och förväntansfulla fans väntar ivrigt på att se vad utvecklaren har att avslöja. Fortsätt följa med för att se hur detta mysterium löser sig och missa inte att kolla in vår recension av Returnal för att hålla dig uppdaterad.

Vi använder oss av kakor för att se till att du får den bästa upplevelsen på Game Network 

Scroll to Top