Stray Gods: Orpheus DLC Encore på svenska

Stray Gods: The Role-Playing Musical, ett kreativt och ambitiöst försök att förena musikalisk teater med interaktiv skönlitteratur, lanserades i augusti förra året, men det är inte sista gången fansen kommer att få uppleva den moderna tolkningen av den grekiska myten. Idag, på LudoNarraCon, meddelades det att spelet får ett DLC kallat Stray Gods: Orpheus, som följer den titulära karaktären genom ett nytt äventyr. Kolla in avslöjandet nedan.

Orpheus (spelad av Rent-stjärnan Anthony Rapp) dök upp i det ursprungliga spelet, men endast kort, så detta tillägg kommer att ge spelarna en bättre förståelse för hans bakgrund och personlighet. Trailern visar också Hermes (spelad av Erika Ishii), även om deras exakta roll i DLC:en inte är klargjord. Upplevelsen är ungefär två timmar lång med sex nya interaktiva spår och inkluderar några återvändande låtskrivare, inklusive Austin Wintory, Simon Hall och Montaigne, men lägger också till komikern Tom Cardy i mixen.

Vad gäller handlingen förklarar följande utdrag från ett pressmeddelande vad man kan förvänta sig. “När ridån har fallit och föreställningen är slut, vem går du hem som?” står det. “Välj att avvisa, omfamna eller skriva om de historier som världen förväntar sig av dig. Är den mänskliga världen redo för återkomsten av antikens Greklands mest ökände skald?”

Stray Gods: Orpheus släpps till PC den 27 juni, med en konsollanseringsdatum “kommer snart”. För mer om Stray Gods, kolla in vår artikel om hur det skapades. För mer grekisk mytologi, besök vår Hades II täckningshub för denna månads exklusiva täckning.

Stray Gods: Orpheus är ett DLC som ger fansen av The Role-Playing Musical en extra dos av den moderna tolkningen av den grekiska myten. Spelet släpptes förra året och har nu fått en förlängning som fokuserar på karaktären Orpheus, spelad av Anthony Rapp. Med en speltid på cirka två timmar erbjuder DLC:en sex nya interaktiva spår och tar spelarna på ett nytt äventyr med bekanta låtskrivare som Austin Wintory, Simon Hall och Montaigne.

Trailern för Stray Gods: Orpheus visar även Hermes, spelad av Erika Ishii, men detaljerna kring deras roll i tillägget är ännu ovissa. Med frågor som “När ridån har fallit och föreställningen är slut, vem går du hem som?” lockar spelet spelarna att överväga sina val och konsekvenserna av sina handlingar. Frågan om den mänskliga världen är redo för Orpheus återkomst som antikens Greklands mest ökände skald ställs också.

Stray Gods: Orpheus planeras släppas till PC den 27 juni, med en konsollanseringsdatum som ännu inte är fastställt. För fans av spelet och grekisk mytologi erbjuds en spännande upplevelse med detta nya DLC som ger en djupare inblick i karaktärerna och för historien framåt. För den som är intresserad av att lära sig mer om skapandet av spelet och dess musikaliska element finns det möjlighet att utforska bakom kulisserna i en särskild artikel om Stray Gods.

Vi använder oss av kakor för att se till att du får den bästa upplevelsen på Game Network 

Scroll to Top