The Hundred Line: Sista försvarsakademin är ett nytt strategispelnoopener från skaparna av Danganronpa

I The Hundred Line spelar du Takumi Sumino, en elev som plötsligt blir inskriven vid The Last Defense Academy när ett utbrott av monster hotar hans liv och livet för hans medelever. Takumi är en del av en grupp elever på skolan som måste försvara den mot monster i strategiska strider på rutnät i 100 dagar. Akademin är uppenbarligen mycket hemlighetsfull och du kommer att förlora klasskamrater under spelets gång, vilket inte är förvånande med tanke på att detta spel är från skaparna av Danganronpa-serien. I Danganronpa-spelen är nästan varje karaktärs dödlighet alltid på spel.

The Hundred Line: Last Defense Academy kommer till Nintendo Switch år 2025.

I The Hundred Line: Last Defense Academy spelar du som Takumi Sumino, en elev som oväntat dras in i strider mot hemska monster när han skickas till den mystiska Last Defense Academy. Tillsammans med andra elever måste Takumi försvara skolan genom strategiska strider på ett rutnät under 100 dagar. Spelet, skapat av teamet bakom Danganronpa-serien, utlovar spänning och förväntan då Takumi och hans klasskamrater ställs inför farliga fiender och svåra beslut.

Den hemlighetsfulla naturen hos The Last Defense Academy förstärker spänningen i spelet, där Takumi och hans vänner riskerar sina liv för att skydda skolan och varandra. Med inspiration från Danganronpa-serien, där karaktärers dödlighet alltid är närvarande, är stakes höga och ingen är säker från faran som lurar runt hörnet. Genom strategiskt tänkande och skicklighet måste spelarna navigera genom utmaningarna och överleva de hundratals strider som väntar dem.

The Hundred Line: Last Defense Academy är planerat att släppas till Nintendo Switch år 2025 och kommer att erbjuda en ny dimension av strategiskt spelande för fans av genren. Med dess unika berättelse och spännande gameplay kommer spelet säkerligen att locka både nya och erfarna spelare som söker en utmaning och en spännande upplevelse. Med Danganronpas skapare bakom spelet är förväntningarna höga och spelarna kan se fram emot en minnesvärd och nervkittlande upplevelse när de stiger in i världen av The Hundred Line: Last Defense Academy.

Related Articles

Vi använder oss av kakor för att se till att du får den bästa upplevelsen på Game Network 

Scroll to Top