Transformers: Galactic Trials i oktober

Hasbro och utvecklaren Outright Games har avslöjat Transformers: Galactic Trials, ett arkadracerbaserat spel med roguelite-strider mellan robotar. Det släpps den 11 oktober på PlayStation, Xbox, Switch och PC.

I avslöjandetrailern får vi en titt på det hybridracingspelet, där spelare kan välja Autobots och Decepticons, använda dem i strider i Bot-läge och tävla som dem i varje Transformers Alt-läge. Du kan spela solo eller mot en vän.

“Den onda Nemesis Prime har stulit Prime Relic, som ger otroliga krafter åt den som besitter dem,” lyder spelets beskrivning. “Nu är Autobots och Decepticons i en explosiv tävling för att återhämta relicsen – Cybertrons framtid är i dina händer.

“Välj din karaktär från ikoner som Bumblebee, Megatron och Optimus Prime. Ta fart på racingsbanor, drifta och boosta för att ladda upp Energon, och släpp sedan loss förödande specialattacker i strid. Använd din erfarenhet för att låsa upp nya färdigheter, karaktärer och utseenden. Det är det ultimata provet på dina favorit-Transformers förmågor, som kommer att avgöra Cybertrons framtid.”

Transformers: Galactic Trials släpps på PlayStation 5, Xbox Series X/S, PlayStation 4, Xbox One, Switch och PC den 11 oktober 2024.

Kommer du att kolla in Transformers: Galactic Trials i oktober? Låt oss veta i kommentarerna nedan!

Hasbro och utvecklaren Outright Games har nu avslöjat Transformers: Galactic Trials, en spännande arkadracer med roguelite-strider mellan de ikoniska robotarna Autobots och Decepticons. Spelet planeras att släppas den 11 oktober på flera plattformar, inklusive PlayStation, Xbox, Switch och PC.

I den nyligen släppta avslöjandetrailern får vi en första titt på Transformers: Galactic Trials, där spelarna kan välja sin sida och delta i intensiva strider i Bot-läge samt tävla som sina favorit-Transformers i Alt-läget. Spelet erbjuder möjligheten att spela både ensam eller mot en vän, vilket ger en variationsrik och spännande spelupplevelse.

Nemesis Prime har stulit Prime Relic, och nu är det upp till Autobots och Decepticons att tävla om att återfå relicsen och rädda Cybertrons framtid. Spelarna kan välja mellan karaktärer som Bumblebee, Megatron och Optimus Prime, och använda sina unika färdigheter och specialattacker för att dominera racingsbanorna och striderna. Med möjligheten att låsa upp nya färdigheter, karaktärer och utseenden med ökad erfarenhet, utlovas en spännande och varierad spelupplevelse i Transformers: Galactic Trials.

Om du är en fan av Transformers-universumet och spännande racingspel med roguelite-strider, kan Transformers: Galactic Trials vara spelet för dig när det släpps den 11 oktober 2024. Gör dig redo att delta i den episka tävlingen och avgöra Cybertrons framtid med din favorit-Transformers!

Vi använder oss av kakor för att se till att du får den bästa upplevelsen på Game Network 

Scroll to Top