Capcom Nästa Recap: Dead Rising Remaster Spel och Release datum, Kunitsu-Gami Demo, Och Liten ledtråd för Nästa Resident Evil.

Capcom Next var en mer kortfattad affär denna sommar. Fokuset var att ge uppdateringar för endast tre titlar: Kunitsu-Gami: Path of the Goddess, Dead Rising Deluxe Remaster och iOS/Mac-porten av Resident Evil 7: Biohazard. Här är en kort sammanfattning av varje tillkännagivande, som inkluderar en liten antydan till nästa Resident Evil-titel.

Kunitsu-Gami: Path of the Goddess

Inför lanseringen den 19 juli får den fantastiska action-strategihybriden en demo senare idag på alla plattformar spelet är tillgängligt på. Demon kommer också att innehålla crossover-innehåll med Okami i form av temavapen och dräkter för huvudkaraktären och jungfrun. Intressant nog kommer Okami-saken bara att visas i demon, men Capcom hävdar att om tillräckligt många spelar det, kommer dessa föremål att bli tillgängliga i det fullständiga spelet vid lansering via en uppdatering.

Dead Rising Deluxe Remaster

Remastern av den 2006 zombie-frossan kommer den 19 september (en fysisk version kommer i november). Vi fick vår första titt på gameplay och flera grafiska “före/efter”-jämförelsebilder som visar hur dramatiska de visuella förbättringarna verkligen är. Spelet kommer att köras i 4K 60FPS och har realtidsbelysning som ändras med dagens tid. Gameplayförbättringar inkluderar möjligheten att röra sig medan man siktar, en autosparningsfunktion, ett bättre gränssnitt och förbättrat NPC-beteende. Dead Rising Deluxe Remaster kommer att finnas tillgängligt på PlayStation 5, Xbox Series X/S och PC.

Resident Evil 7: Biohazard på iOS och Mac

Den senaste RE-mobilporten har förbättrade pekkontroller och en ny auto-aim/auto-fire-funktion för de som önskar extra hjälp. Meny och inventering är nu beröringskompatibla. Capcom avslöjar att den första delen av spelet är gratis att spela, vilket ger spelarna möjlighet att prova det innan de bestämmer sig för att köpa det.

Dessutom bekräftar Capcom vad som antagligen redan var uppenbart: en ny Resident Evil är under utveckling. RE7-regissören Koshi Nakanishi är tydligen tillbaka vid rodret och sa: “Det var verkligen svårt att komma på vad man skulle göra efter 7. Men jag hittade det, och ärligt talat känns det betydande. Jag kan inte dela med mig av några detaljer ännu, men jag hoppas att du är upphetsad för den dagen jag kan.”

Capcom Next Recap bjöd på spännande uppdateringar för tre populära titlar, inklusive en första titt på det kommande Kunitsu-Gami: Path of the Goddess. Spelet kommer att släppas den 19 juli och en demo släpps redan idag med crossover-innehåll från Okami. Dead Rising Deluxe Remaster fick också sitt ögonblick i rampljuset med ett släppdatum den 19 september och imponerande grafiska förbättringar som inkluderar 4K 60FPS och förbättrat NPC-beteende. Resident Evil 7: Biohazard kommer även att släppas för iOS och Mac med förbättrade pekkontroller och en gratis första del för spelare att prova.

För Resident Evil-fansen fanns det också en smått kryptisk antydan till nästa titel i serien. Regissören av Resident Evil 7, Koshi Nakanishi, bekräftade att han arbetar på en ny Resident Evil-titel som han känner är betydelsefull. Trots att inga detaljer delades ännu, lovar Nakanishi att fansen kommer att bli upphetsade när de väl får veta mer. Förhoppningsvis kommer denna nya titel att fortsätta berika och expandera Resident Evil-universumet med spänning och skräck.

Med en balans mellan remastrade klassiker och nya titlar fortsätter Capcom att leverera för både gamla och nya fans. Med det spännande Kunitsu-Gami: Path of the Goddess, den uppdaterade Dead Rising Deluxe Remaster och den tillgängliga Resident Evil 7: Biohazard för mobila enheter, har Capcom säkrat intresset för framtida släpp, inklusive den mystiska nya Resident Evil-titeln under utveckling. Det ser ut att vara en spännande tid för Capcom och Resident Evil-serien framöver.

Related Articles

Vi använder oss av kakor för att se till att du får den bästa upplevelsen på Game Network 

Scroll to Top