En Stillsam Plats: Vägen FramåtBerättelse AnnonserarTysta Slutet Av Världen

Utvecklaren Stormind Games och utgivaren Saber Interactive har släppt en ny story trailer för A Quiet Place: The Road Ahead som visar mer av denna kommande förstapersonsskräckspels tysta, alieninfesterade värld. Och det fortsätter att se ut som ett läskigt nytt tillskott till A Quiet Place-filmuniversumet.

Även om det fortfarande inte finns något releasedatum – det lanseras någon gång i år på PlayStation 5, Xbox Series X/S och PC – avslöjar denna story trailer mer om världens tillstånd i The Road Ahead. Det verkar börja på Dag Ett, när alienerna, som har otrolig hörsel som kräver att människor förblir tysta för att överleva, anfaller jorden. Det hoppar sedan fram till Dag 105, med Alex, en astmatisk college-student som försöker överleva världens undergång med sin pojkvän Martin, på jakt efter förnödenheter och mer.

Kolla själv in story trailern för A Quiet Place: The Road Ahead nedan:

Som du kan se verkar det som om Alex kanske är gravid, vilket, om du har sett den första A Quiet Place-filmen, kan göra det ganska svårt att försöka förbli tyst i denna värld. Vi får vänta lite längre för att ta reda på hur historien om A Quiet Place: The Road Ahead utvecklas eftersom det lanseras senare i år på PS5, Xbox Series X/S och PC.

För mer om spelet, titta på reveal trailern för A Quiet Place: The Road Ahead.

Är du taggad för A Quiet Place: The Road Ahead? Låt oss veta i kommentarerna nedan!

Utvecklaren Stormind Games och utgivaren Saber Interactive har släppt en ny story trailer för det kommande skräckspelet A Quiet Place: The Road Ahead. I denna förstapersonsupplevelse får vi utforska en tyst värld invaderad av främmande varelser, och trailern ger oss en inblick i hur världen har förvandlats till en farlig plats där tystnad är nyckeln till överlevnad. Spelet utspelar sig under olika dagar, från det inledande anfallet av alienerna till en tidpunkt där huvudpersonen Alex och hennes pojkvän Martin kämpar för att överleva genom att samla förnödenheter.

Även om ett specifikt releasedatum ännu inte har avslöjats, kan vi förvänta oss att A Quiet Place: The Road Ahead släpps senare i år på PlayStation 5, Xbox Series X/S och PC. Trailern ger oss en hint om att Alex kan vara gravid, vilket presenterar en extra utmaning i en värld där minsta ljud kan locka till sig de dödliga varelserna. Genom att fortsätta utforska spelets berättelse och gameplay kommer spelarna att kunna uppleva den skrämmande och spännande världen skapad av utvecklarna.

För de som är fascinerade av skräckspel och apokalyptiska miljöer kommer A Quiet Place: The Road Ahead att erbjuda en unik och intensiv spelupplevelse. Med en tyst och skrämmande atmosfär samt möjligheten att utforska en värld där ljud är farliga, är detta ett spel som kommer att testa spelarnas överlevnadsinstinkter och strategiska förmågor. Så se fram emot att dyka in i denna mörka och spännande värld när spelet släpps senare i år.

Related Articles

Vi använder oss av kakor för att se till att du får den bästa upplevelsen på Game Network 

Scroll to Top