Universal Orlando bekräftar tre Super Nintendo World-åkattraktioner

Universal Orlando Resort har släppt en ny video som detaljerar vad man kan förvänta sig på sitt Super Nintendo World i Florida när det öppnar som en del av dess Epic Universe tema park nästa år. I videon bekräftar företaget att området kommer att ha tre åkattraktioner, inklusive Donkey Kong Mine Cart Madness berg-och-dalbana som förväntas öppna senare i år på Super Nintendo World i Osaka, Japan.

Videon inkluderar digitala flygöver av parken, som visar tittarna hur det kommer att se ut när det öppnar nästa år. Om du har sett Super Nintendo World i Japan, ser denna park nästan identisk ut, med både Donkey Kong Country (och berg-och-dalbana) avsnittet och Mushroom Kingdom med Peach’s Castle, Mt. Beanpole, Mario Kart: Bowser’s Challenge VR-attraktion och Yoshi’s Adventure mörka åkattraktion.

Som du kan se kommer Donkey Kong Mine Cart Madness berg-och-dalbana att ha den senaste spårtekniken som gör att det kan skapa illusionen att åkarna faktiskt hoppar av spåren, precis som i Donkey Kong Country-spelen.

Liksom i Hollywoods Super Nintendo World, som inte har Yoshi’s Adventure åkattraktion eller Donkey Kong-utvidgningen på grund av platsbrist på platsen, och Osaka’s Super Nintendo World, kan gäster köpa Power-Up Bands för att spela interaktiva Key Challenges för att tjäna mynt och mer. Dessutom kommer återvändande platser som Toadstool Cafe-restaurangen och mer att finnas på Orlandos version av parken.

För mer detaljer om parken, läs Game Informers genomgång av allt som kommer till Epic Universe nästa år. Efter det, kolla in foton från vårt besök på Super Nintendo World i Japan, och titta sedan på denna vlogg från vår dag på temaparken.

Är du exalterad för Epic Universe och Orlandos Super Nintendo World? Berätta för oss i kommentarerna nedan!

Universal Orlando Resort kommer att lägga till en Super Nintendo World i sin Epic Universe tema park nästa år, med bekräftade nyheter om tre spännande åkattraktioner. En av de mest efterlängtade attraktionerna är Donkey Kong Mine Cart Madness berg-och-dalbana, som förväntas öppna senare i år på Super Nintendo World i Osaka, Japan. En digital flygöver visar hur parken kommer att se ut när den väl öppnar, med ikoniska platser som Mushroom Kingdom och Donkey Kong Country-avsnittet.

Den nya berg-och-dalbanan kommer att använda den senaste spårtekniken för att skapa en upplevelse som får åkarna att känna att de hoppar av spåret, likt händelserna i Donkey Kong Country-spelen. Gäster på parken kommer också kunna köpa Power-Up Bands för att spela interaktiva Key Challenges och tjäna belöningar som mynt och mycket mer. Dessutom kommer återkommande platser som Toadstool Cafe att finnas på platsen i Orlando, vilket ger en bekant och nostalgisk känsla för besökarna.

För de som längtar efter att utforska Super Nintendo World i Orlando, är det möjligt att läsa en genomgång av Game Informer för att få reda på allt som kommer till Epic Universe nästa år. Besökare kan även se foton från det befintliga Super Nintendo World i Japan och uppleva en dag på temaparken genom en vlogg. Med spännande nyheter om åkattraktioner och interaktiva utmaningar, är det utan tvekan att den nya Super Nintendo World i Orlando kommer bli en otrolig upplevelse för Nintendo-fans i alla åldrar.

Vi använder oss av kakor för att se till att du får den bästa upplevelsen på Game Network 

Scroll to Top